26

Анонимен

преди 9 години

всички комунисти са патологични лъжци и краджи това комунизма е тежка дизгноза и са за сибир нямаме толкова лудници да побере всички клептомани, пияници и лъжци комуництически, а и затвори нямаме толкова освен това всички от съдебната система са за затвора

25

Анонимен

преди 9 години

Пелтека, нещо се е объркал, Олигофренов изключи електрожена и веке и двамата са безработни, къф Южен поток по новините виждам само български потоп /справка Варна, Мизия, В. Търново и др./ навяващи трагични спомени от август 2005г.За пореден път бедствието БСП-ДПС-ДС потопи държавата в кал, хаос и мизерия!!!!! До кога беееее????????

24

Анонимен

преди 9 години

Толкова млад социалист, а вече изпечен мошеник!

23

Анонимен

преди 9 години

До FMCПрактиката е доказала, че светло бъдеще няма с германци, турци и американци. България се е чувствала добре единствено, когато е била с Русия. Нека гледаме нещата само в България и нека не сравняваме България с останалия свят. Вижда се, че България е процъфтявала единствено, когато Русия на даден етап е била с нас не само духом, а и поличически. Когато сме бягали от Русия, са ни сполетявали само беди. Особено последните 25 години.-------а бе човек *** на лекар бе...

22

ГаЗар

преди 9 години

Това ннедуразумение има ннаглостта да ппредствя кражбите и наммеренията за ггграбежи за благородни дела в името на българите..! По-продажно и нагло копела от това заекващо руско *** едва ли ща се намери в българската история.

21

морски

преди 9 години

Най-свястното правителство от 25 години насам.Тежко ни ако дойдат пак ГЕРБ.

20

Stamat

преди 9 години

До бибибибКарлуково? Ne, majka ti! ;-)

19

Никола

преди 9 години

Ха ха ха , размразили проекта до степен изпаряване , от лед та на пара и през свирката !!!В територията на ЕС и НАТО няма да има руски енергийни мини вече ! Въпрос на време е окончателно да се спре и доставката на руски газ и да бъде заменен от наш добив , който се бойкотира досега от Русия и руската Пета колона . Най -добре сме били когато сме далеч от руската мечка стръвница !!!! Да живее независима от Москва България !!!!!!

18

Анонимен

преди 9 години

България се е чувствала добре, когато си е гледала интереса. А интереса понякога изисква да приемаш натиска, друг път да му се противопоставяш. Както изисква понякога и да оказваш натиск. Мразиш този, който те прецаква и лъже, работиш с този, чиито интереси съвпадат с твоите и е коректен. Просто, лесно за разбиране и трудно за осъществяване заради корупцията и червените олигарси.

17

FMC

преди 9 години

Практиката е доказала, че светло бъдеще няма с германци, турци и американци. България се е чувствала добре единствено, когато е била с Русия. Нека гледаме нещата само в България и нека не сравняваме България с останалия свят. Вижда се, че България е процъфтявала единствено, когато Русия на даден етап е била с нас не само духом, а и поличически. Когато сме бягали от Русия, са ни сполетявали само беди. Особено последните 25 години.

16

БГ

преди 9 години

Дебелоочието придобива уродливи размери.Из цяла Европа станахме за резил , като държава която е готова да продаде собствения си суверенитет , само и само " партията "да цъфти .Но на дебилско комсомолско дебелоочие в България май вече свикнахме

15

патриот

преди 9 години

Руснаците ни извиват с този проект ръцете преди да е почнал , а какво ли ни чака когато ще затвърди руския монопол на пазара и потече газ?ЛЪЖАТ ЧЕ,щели да сменят трасето!Къде през Турция и Гърция-изключено.Турците и гърците си знаят интереса...и това го знаят руснаците.През Румъния ли ?"Румъния се отказва от връзки с Русия"-04.08.2014 08:15;....Така че договорката е между българската енергиина мафия и Русия.ЮП е клопка за българския народ.СВЕТЛО БЪДЕЩЕ С РУСНАЦИ НЯМА! ПРАКТИКАТА ГО Е ПОКАЗАЛА....

14

Пламен Петков

преди 9 години

До Анонимен"Не на Ю.П.НЕ НА РУСИЯНЕ НА КОМУНИЗМА"-Ето това е същността на средностатистическият соросоиден гербераст,тъпотия и безсилна злоба.Къде въобще виждаш комунизъм бе нещастнико.Пет държави/европейски/искат ЮП ,но видите ли незнайния анонимник не иска.В тъпата ти кратуна нещо не прещраква ли ако ни спре Русия газта какво ще настъпи.ЕС ли ще ни помогне,та те ни смятат за трета категория хора /и си го казват в прав текст/,или нагъзения ни президент ще докара газ то Катар.***!

13

Капанар

преди 9 години

А бе Вие бъзикате ли се!

12

Веско, Веско молодец

преди 9 години

*** ще викаш на руските си другарчета. Дълго е, а и вероятно ще безполезно да се обяснява на бетоновоз, защо няма да са любимите ти водкопийци. А това, че са пионери нищо не означава. То според тях /и група поддържащи ги сляпо ***/ в автомобилостроенето, радиотехниката и въобще в каквото се сетиш са пионери.

11

Веселин

преди 9 години

До ЦЕРННали те са пионерите с ТОКАМАК , ***. Ако някой го направи най-вероятно ще са те...

10

Анонимен

преди 9 години

Не на Ю.П.НЕ НА РУСИЯНЕ НА КОМУНИЗМА

9

ЦЕРН

преди 9 години

Ох дано да доживея времето да обявят управляемия термоядрен синтез и да видя мутрите на мужиците и камиларите. Ще изпосталеят газовите и нефтени кърлежи тогава.

8

Анонимен

преди 9 години

5. Абе ***, защо не се отърсиш от комплексите си и поддържане България да бъде винаги губеща !"Южен поток" ще има, така както има ," Северен поток"- директно за Гермамия .!

7

Анонимен

преди 9 години

Липсват само и другите двама *** таско и кюмюрджиев - само въже за тая ***.