138

Анонимен

преди 9 години

na snimkata:Plevneliev zasto taka e zastanal s fizionomia na maloumen?

137

дедо Ташунко

преди 9 години

до Джери-бързата Чушка. Жив ли си още?Изпълзя ли под масата? Ще те чакам на 12-ти в 12 часа на Marienplatz да ти навъртя няколко силни шамарчета. Белким изтрезнееш. Ако си профукал снощи всички пари, драги Чушка, само ми дай банкова сметка, да ти пратя пари за самолетен билет.

136

an.elica

преди 9 години

Задължителните 3 месеца могат да са успешни при чисти намерения и действия за стабилност и напредък, БЕЗ да се съпоставя и критикува пропуснатото от властващото правителство избрано от избирателите.

135

Пешо

преди 9 години

Каква политическо звучаща програма бе? Нали президента трябва да е аполитичен? Този е *** и кабинетът му също! Оставка г-н Чехлльо! Оставка!

134

makai

преди 9 години

Хайде моля пуснете всички коментари нали сте независими.ХАЙДЕ МОЛЯ ВИ ИМА И ДРУГА СТРАНА НА НЕЩАТА.

133

Анонимен

преди 9 години

Браво Барни :) Ти си наш'та гордостЧичо Сам

132

...

преди 9 години

Плевенлиев постъпи много умно. Сложи Близнашки за премиер, щото има лични конфликти с хора от левицата и знае много неща от кухнята. Какъв по-добър момент да си отмъсти, като изкара на показ всички кражби и мизерии, които успя да направи комунистическо-турската власт за година и два месеца.

131

Анонимен

преди 9 години

Пълна смешка.

130

българин

преди 9 години

Пак се доказа народната мъдрост-краставите магарета през 9 планини се надушват- вж.мульото Пл. и му вж.министрите.По-откровено олегархичен кабинет не сме имали-кукли на конци на мухльото,а той-също безлична кукла,но злобна по комплексарски.А със "супер" псевдосоциоложката Румянка, образованието и науката,доколкото ги има,отидоха в канавката.Да ни е честито!

129

Анонимен

преди 9 години

До Урунгел 15Много готина снимка си си барнал, много добре си излязал. По същия начин са излезли и твоите фаворити на снимката. Самонадеяни ***, които искат да ни убедят, че няколко стотин ***, пардон , ранобудни фашисти пренставляват цяла Бълтария.

128

Бойкораст

преди 9 години

До СедерастМи като си мазохист и си аресваш вашия Шопландски Борец от Банкя нека ти капе к,вото си иска. Щом си антибългарин ще ти капе, ще ти тече и ще те улева целия!

127

z

преди 9 години

А защо няма възможност за коментари?

126

Гошо

преди 9 години

До Джери-бързата пушка!Ами в арлуково ти е мястото, виж как си знаеш. Който е малък на мозък е голям на мусскули

125

Българин

преди 9 години

Този долен ренегат, това евроатлантическо *** стои много добре до другото - Роси Магистралката! Тоя блюдолизец се докопа до своите 15мин слава и сега ще гледа да я осребри по всякакъв начин - тоя *** Г. Близнашки - Близашки! Тоия път Роси дори и не си прави труда , както предишния път да сложи поне едно смокиново листо на голата си амбиция да превземе държавата за своя патрон Б.Тик., за да гледаме новия филм Шопландски Борец -2!

124

Анонимен

преди 9 години

Ама много са мазни тия двамата-и президента и м-р председателя.И тия искуствени усмивки ,и с тия политически амбициии....Е,поне се отблагодари на част от протестърите за подкрепата към вожда.Нищо ново под слънцето и никакви изненади.Да видим как ще си свършат работата за която са избрани.

123

Аноинимен

преди 9 години

*** беше изпаднал в такава еуфория,като малко дете на което токущо са му купили колело.

122

Ало Моника

преди 9 години

Абе жено, успокой се, стига дава опрони точки на тролчетата!А вие тролчета, колкото повече плюете, толкова това има обратен ефект!Няма нормален човек, които да прочете глупостите ви и да не се отврати!

121

vanko84

преди 9 години

вчера като ви писах и казвах че ще са хора,сосрисни,настроени към америка,че има и от простата мрежа,и че има хора на костов ,не ме чухте ,а от сайта ме блокираха духайте,тежко ни чака събудете се Българи

120

Анонимен

преди 9 години

Така се помага на бедния народ.Една година врещиш,крякаш,показваш голи цици,пикаеш по площадите,поливаш се с кетчуп,правиш се,обикаляш като невестулка по всички"независими"телевизии,плащаш на наркомани и алкохолици да крякат с теб.Накрая докопваш кокала доволен и казваш пак на тоя беден народ:"Благодарим ви за подкрепата и най-вече за тъпотията.А сега по примера на една наша отвъдокеанска покровителка-***!"

119

щастие 100-150 кила

преди 9 години

Роско си е амбицьозен и е събрал свита от(този път прозападни) генетични отпадъци, с изключение на спортно-младежката министърка, която явно е по-добре. Със *** пълно, както можеше да се очаква, има си и от шпьонските икономико-рушащи сили, а на щастливата семейна снимка можем умилително да възкликнем -Оооооо!Напред, Роско!