6

ДЕМОС

преди 9 години

До Демограф ТОВА Е НАЙ-БЕЗГРЪБНАЧНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ--ПРЕДАТЕЛ И СЛАГАЧ!!!!

5

Демограф

преди 9 години

Плевнелиев е най-българския, най-почтения, най-грамотния и най-демократичния президент на България в цялата и история. Взема си уроци от грешките и израства пред очите на целия свят.Прекараха го да прави метани на Путин, но сега ще си го върне и на *** и на Палачинките. В този човек е последния шанс на България и българския етнос.Очаквам стратегически решения по преодоляване на демографската катастрофа!!Стимулиране нараждаемостта спроед образованието на родителите и успеваемостта на децата

4

,,,

преди 9 години

Плевенлиев постъпи много умно. Сложи Близнашки за премиер, щото има лични конфликти с хора от левицата и знае много неща от кухнята. Какъв по-добър момент да си отмъсти, като изкара на показ всички кражби и мизерии, които успя да направи комунистическо-турската власт за година и два месеца.

3

Анонимен

преди 9 години

Българско, Българско- колко да е Българско.Май повече е сороско.

2

Саламандър

преди 9 години

Най-после кабинет без представители на Доган, Местан-какви българи са тия?Това са най-големите *** виновници за всичко лошо което се случва до сега в България.Щом ще се управлява България от Българско правителство, шут на *** завинаги.Да се вземем в ръце братя БЪЛГАРИ, НИЕ СМЕ НА ХОД!!!!!

1

поредните некадърниц

преди 9 години

Ренегат до ренегат, избрани са от *** нагоре.