17

чеп

преди 9 години

изправи се срещу народа си както всяко правителство от 25 години насам

16

крадци

преди 9 години

До Анонимен13......забравяш и съдебната система--най -голямия лапач на средстна без да дава нещо насреша---заплатите им с четири и пет цифри да се орежат до приемливи за обраната ни държава--армията с нейните слугински функции-също..пари има--но се харчат неразумно--умишлино неразумно..!!!!

15

АНТИ

преди 9 години

Има два основни въпроса:1.Въпроса с мафията!2.*** въпрос!

14

Анонимен

преди 9 години

Изправя се срещу това, два месеца да си чеше мъдурите срещу заплащане

13

Анонимен

преди 9 години

Съкращения с по 50-70% на броя на депутати, кметове, общински съветници, министерства. администрация, секретарки, счетводители, бирници и др. докато населението намалява. Ако почне да расте населението, тогава може да ги увеличат пак.

12

Служебен

преди 9 години

Това правителство да не се изживява като редовно!Да си свърши работата по организиране на изборите.Има много неща за оправяне-да се огледат списъците,да се махнат мъртвите души,да се съобразят адресните регистрации,а не мъжът да е в една секция,а жена му в друга.Да се осигурят малките населени места с транспорт,охрана, електричество и техника.Хората ,които носят чувалите с бюлетините да има къде се приберат,а не да дремят по улиците....Тези два месеца са им дадени за това,а не за далавери!

11

Анонимен

преди 9 години

На народа му трябват хляб и зрелища. Разбра се, че хляб няма да има така че за служебния кабинет остава да организира зрелища на които публично ще бъдат заклеймявани виновниците за теглото на народа

10

Анонимен

преди 9 години

За начало може да почнат да уволняват областните управители и кметовете на селата, за да се икономисат пари от бюджета от тия пиявици и безсмислените избори. Административна реформа е просто наложителна и спешна. По един кмет на по-голям град е напълно достатъчен, а всичко друго е за уволнение.

9

Dan

преди 9 години

И какво се получи, червените скачаха скачаха, че имат потенциал да управляват, взеха властта ама видяха ,че без ДПС не могат, те са си едно де бившето ДС , та взеха власта и още от първите дни започнаха с гафовете и с назначенията на свои хора, и сключването на съмнителни сделки без конкурси и така та до края....който пък освен,че не е след 4 години както се клеха ,че ще е ами и собственото си правителство не подкрепяха...и сега с какви очи ще се бият в гърдите и ще искат пак да управляват нали са същите само Станишев го няма!?!?!?

8

Shark

преди 9 години

Срещу нищо не се изправя, те нямат капацитет за нищо. Юристи и икономисти навсякъде - в земеделие, отбрана, МВР навсякъде. Просто ще имитират работа 2 месеца и ще вземат едни пари. И добре че нямат правомощия, каквото и да говорите Бойко се оказа прав че не трябва да се дават повече правомощия на служебно правителство.

7

Анонимен

преди 9 години

Тиквата е поставил най-важната задача да се спечелят изборите.

6

Анонимен

преди 9 години

И да не забравят да върнат парите на Веждито,че ще вземе да си посегне човекът!!!

5

калайджийката

преди 9 години

на държавните служители да им намали разходите.

4

калайджийката

преди 9 години

на държавните служители да им намали разходите.

3

info.

преди 9 години

Рязане,икономии?Никъде не видях ИКОНОМИКА?Това е нещото което трябва да развивате И.К.О.Н.О.М.И.К.А,НО НЕ ЧАСТНО ПАРТИИНА!!

2

Анонимен

преди 9 години

Изправя се срещу това, два месеца да си чеше мъдурите срещу заплащане, докато минат изборите.

1

Анонимен

преди 9 години

Пожелавам им успех в начинанията им.