58

Анонимен

преди 9 години

***.

57

Дойн

преди 9 години

Никой не обича предателите!Може и да го използват да им свърши мръсната работа, но само толкоз,след това ще е ненужен като носна кърпа. То и моралната му хигиена явно е на подобно ниво....

56

АЗ

преди 9 години

ПАК ПОЗНАХ.Професорът БЛИЗАШКИ, КОЙТО ПРЕДАДЕ СВОИТЕ СЪПАРТИЙЦИ И УПОРИТО БЛИЖЕШЕ *** НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ОЧАКВАНО СТАНА ПРЕМИЕР. В ТАЗИ СТРАНА ЗА ДА СЕ ИЗДИГНЕШ ДОРИ ДО МИЖАВ ПОСТ ТРЯБВА ДА ПРЕДАДЕШ САМАТА СТРАНА ИЛИ ДА ПРЕДАДЕШ БЛИЗКИТЕ СИ. ТОВА Е!

55

Joncho

преди 9 години

Видя се че БКП е единствената ковачвица на кадри в ***

54

MM

преди 9 години

само на мен ли ми напомня на Андрей Луканов?

53

дедо Ташунко

преди 9 години

"Не вярвай на комунист и на умряла змия, винаги могат да те ухапят!" - Сашо Сладура

52

Възродителен процес

преди 9 години

Преди бил в БСП, сега назначен от ГЕРБ за премиер на РеБето. Мени убежденията си като носните си кърпи в джоба всяка сутрин. Много скоро ще го прекръстим и преименуваме от Георги Близнашки на Георги БОСТАНДЖЪ.

51

избирател

преди 9 години

Защо Плевналиев като четеше,че Близнашки е бил парламентарист,не каза от коя политическа сила е бил там?Спомняте ли си,че той започна яростна критика след като не го предложиха за евродепутат. Оттогава няма ден,в който да не ругае.Как правоверен комунист,градил кариера заради членството си в БКП стана пръв демократ?Разпитайте преподаватели,които също са били в редиците на БКП в зората на демокрацията да видите какви неща ще ви разкажат.За пореден път стана ясно,че като се подмазваш далеч стигаш.

50

Анонимен

преди 9 години

Този Близнашки,съпартийците му не го искат, а президента го назначава за промияр на РБ.

49

Анонимен

преди 9 години

Сега стана ли ви ясно кой стоеше зад простетите ? То не че не беше ясно и преди, ама някои хора имах кухи кратуни на раменете.

48

анонимен

преди 9 години

Поспрете се малко,че и Плевнелиев е бивш комунист,за Борисов да не говорим все още комунист преминал през Симеоново,най голямата ковачница на комунисти,който е минал през там си остава за цял живот комунист.Че то сега бивши комунисти ни управляват,в БСП има по малко комунисти отколкото в другите уж не комунистически партии -в тях е пълно с ренегати,но народа не иска да види това,лесно се лъже от лъжливи комунистически приказки.

47

анонимен

преди 9 години

От БСП не получи властта която искаше и ги предаде.Тези му я дадоха на тепсия,и той сега е доволен. Кариериста си остава винаги кариерист.

46

az sam

преди 9 години

".......... от депутат на БСП до топ протестър ........". Народът нарича такива 'ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ"

45

Анонимен

преди 9 години

Ако предадеш дявола - БКП, не си предател, а герой.Да се предават лоши каузи е добре.Малко мислете с тея кратуни.

44

Дядо Петър

преди 9 години

Бивш комунист не е известен на науката.А целият този цирк за пореден път по безспорен начин доказа, че ГРОБ е Г-отбора на БСП.

43

Анонимен

преди 9 години

Никъде не обичат предателите. Нито тези които е предал, нито тези на които се е предал. Едните го мразят защото ги е предал, другите не му вярват защото знаят, че той може и тях да предаде.Предадеш ли си веднъж душата на дявола (който и да е той) вече никога няма да имаш душа

42

Демократ

преди 9 години

Ха така, и после взели някои да ***, че в ГЕРБ нямало комунисти! Ако няма, защо президентът от ГЕРБ назначава комунист за премиер? Това, че един комунист е бил изключен от Партията им, не го прави по-малко комунист, особено предвид изявлението му И при най-тежките изпитания през ум не ми е минавало да напускам партията. Затова не понасям ренегатите. Особено онези, които напускаха партията в страшни времена....."

41

Анонимен

преди 9 години

БКП - Българска Корумпирана Партия с наследници БСП,СДС,ДПС,НДСВ,ДСБ,ГЕРБ,Р.Б,ВМРО,АТАКА,НФСБ, ББЦ и още и аще......

40

Анонимен

преди 9 години

нищо повече от заплатаджии

39

Анонимен

преди 9 години

То вече всеки е някак си не от своята си партия. БКП се преименуваха на Българска Капиталистическа Партия.