33

марта

преди 9 години

Кава е тая участ бе народе,какъвто и байрак да се развее-дръжаката му все ни е отзад?

32

Сергей

преди 9 години

Хора който изпращат помощи да не пращат риба,имало прясна риба колкото щеш

31

Жалко

преди 9 години

Жалко,жалко,ако поне имаха ток или сухи дърва,можеха да се наядат на печена риба,която уж им паднала от небето с дъжда.

30

муспи

преди 9 години

Чифутската операция "мир на българия" се ускорява. Никога не е имало толкова наводнения като през последните години, явно работи климатично оръжие. Сего жидите се точат за АЕЦ Козлодуй. Той ще е с дистанционно управление, в случай на нужда да се взриви, и направи радиоактивни България, Румъния по Дунава - Русия и Черно Море. Мислите че евреите не са способни на такава диващина? А 25 годишнеят геноцид какво е? Това дивашко племе може само зло, обявило ни е война, преполовило ни е, а ние си траем

29

Анонимен

преди 9 години

Лудниците и бърза помощ ще се напълнят с болни от инсулти и психясали.

28

Анонимен

преди 9 години

До гостКомунизмът е в твоята глава,идиоте!Дайте на хората нормални заплати и песнии,и тогава ще се застраховат,в това градче каква заплата получават,мислиш ,сигурно и младите живеят на 100-те лв от пенсии на старите,дано не стигаш до това да броиш буквално стотинки,за да си вземеш лекарства,а може би трябва да стигнеш,че да разбереш истината за нашата държава !

27

Анонимен

преди 9 години

тъй като останалите методи за борба със стихията са се изчерпали сега психолозите ще се опитат да убедят потърпевшите, че всъщност потоп няма и всичко е плод на болното им въображение:)

26

Анонимен

преди 9 години

"Спасяването на давещите се е проблем на самите давещи се!"-Тази сентенция на Остап Бендер е ръководен принцип в нашата държава.

25

Анонимен

преди 9 години

"Сливенски съобщи, че екипи от психолози са започнали работа в Мизия""Психолозите, които работят в Мизия, са четирима. Според Сливенски са нужни още направо Това ли наистина им е нужно на хората??? На всички заедно да им прожектират едно мотивиращо клипче, и ще решат проблема с психолозитеДействия са нужни, а не приказки!

24

гост

преди 9 години

жалко за хората,но комунизма отдавна си отиде, да бяха дали по 100 лева за застраховка , сега щяха да си постоят нови къщи

23

бау

преди 9 години

каква мизия ви гони събраха две хубави села гложене и букювци за да се краде по лесно

22

Анонимен

преди 9 години

Целия живот на хората е измит от водата и от безхаберието на шепа управляващи. Който вместо да градят с данъците на хората те си ги прибират в джоба и се бият с гърдите какво са били "направили" за тях. Ето сега се вижда какво са направили за тях, това което са градили цял живот с жалки заплати, е унищожено за една нощ, заради безхаберие и алчност.

21

Анонимен

преди 9 години

До GiДържавата мисли,как да възстанови парите на Веждю,щото да не вземе да си посегне на живота!А хората от Мизия-голям праз!

20

Gi

преди 9 години

Каква държава сме бе хора, как може да чакаме да съберем парите за възстановяването на пострадалите от смс-си ? Къде са олигарсите и монополистите да помогнат. За тях това са жълти стотинки.

19

...

преди 9 години

Мила Корнелия искам да ти кажа, че страшното предстой.Стотици хора ще останат без дом и то преди зимата, а зимата в северна България не е като в София. Ако визираш мизерните 2000 лева които ще получат нещастните хорица за срината къща, бих ти препоръчал да пробваш ти да преживееш с тях идващата зима.А и още нещо мила Корнелия дават го утре и вдругиден пак жълти кодове и преливане на реки. Та страшното тепърва предстой!. Ще се радвам най-страшното за партията Ви да се случи на 5 октомври!

18

Анонимен

преди 9 години

Страшното предстои......

17

Мимоза

преди 9 години

Годпод ни дал вода, естествени реки, язовири, море..., а нашата държава вместо да я използва като най-голямо богатство и ресурс, ще ни удави в нея! В пустинята пари се дават за вода, ама няма, а ние заради водата сме на път да закрием държавата! Нямам думи!

16

Пак Гашо

преди 9 години

До Анонимен 12Сам си отговори! Аз бих казал, че нощем се правят и други неща, поне от нормалните хора и резулнатите понякога са плачливи. Но стана дума за война. Ясно защо Ми-28 "Нощният ловец" превъзхожда конкуренциятя си!

15

.

преди 9 години

Сигурен съм във възможностите и безчестието на управляващата 24 години комунистическо-мутренска хунта , най-лошото предстои за всички нас.

14

Гошо - продължение

преди 9 години

Бил съм и в САЩ. Eдна вечер над нас зависна полицейски "Bell" и 5 мин ни изучаваше под свелината на няколко млн кандели. Не е много приятно, на самотака се поддържа ред. Имат страхотна национална гвардия, една от задачите на която е именно помощ на хората в бедствие. Да не говорим за пожарната им! Ако ние нямаме такава структура (ГЗ е седмо индигово копие на тези структури!), очевидно трябва да си създадем. Кугарите само с прожектори можеха да помогнат, ами ако имаха да хвърлят 20 гумени лодки?