39

Ааааааааааа

преди 9 години

Бойко-Винету си е извадил х-я от устата на тоя лигльо.

38

VUNOTBULGARIQ

преди 9 години

ЖАЛЪК Е ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ!

37

LUJEC1

преди 9 години

***!

36

antiGERB

преди 9 години

Махайте го тоя бездарник!

35

DreamTheater

преди 9 години

Бездействието,не само при криза, а изобщо е недопустимо,когато става дума за управление на държава.Много трябва да се работи в посока на това-гласуването да стане задължително и правото на глас да имат само хора с минимум средно образование.

34

Анонимен

преди 9 години

До УМЕН ГУЩЕРiA ti be, reptilcho, i TI. Zashto zabravi sebe si? Ti si ot kategorijata na kasketliite djadkovtsi, a vse se butash mezjdu mladite.

33

Анонимен

преди 9 години

Някой да си спомня нещо, което Кристалина чрез фондовете на ЕС да е направила за бедстващите райони в България? Дойде в Аспарухово, призова хората да пускат смс-и и дотам. За Мизия досега не съм чул и дума от нея. Всичката ни работа такава.

32

Анонимен

преди 9 години

Ma, nogu uman Mister prezidentot, be-e-e-e-e-e... A zine, a - uf-f-f-f - sanirane-e-e-e-e-e-e-e-e-e-ei.

31

бай пенчо

преди 9 години

А празноговоренето какво е г-н Президент, а неизпълнените обещания, а разделениетона хората,а прозрачните лупинги на разни политици? Вярно е,че в България останаха многомалко умни хора, но впе пак ги има.

30

Анонимен

преди 9 години

Закривай държавата

29

Анонимен

преди 9 години

Дето се вика: първи ден - първа катастрофа - номинация на Кристалина!По-малко работете, моля ви се!

28

Анонимен

преди 9 години

Този за ОСТАВКА не е ли чувал ???

27

Нема такава държава

преди 9 години

Е сега е момента Гея и *** да се цункат и да направят контра-правителство с премиер Прасето!Те нали са по контрите?

26

Анонимен

преди 9 години

Стига сте врякали.За какви партии пак философствате.Уж говорим за експертно правителство,а ний пак партии,та партии.Служебното правителство с Марин Райков бе в пъти по-добро от това на Орешарски и май щеше да бъде по-полезно,но като сами си гоним късмета,кой ни е виновен.Но с изборите се пооляха.Навярно затова президентът назначи правист.Да не се повтори старата грешка.

25

социолог

преди 9 години

Виждам един червен *** станал лилав от злоба. Все едно п....а Вигенин е по добър от Кристалина. Колкото и да злобееш свърши власта на БСП-ДПС.

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонименщо да викаме бе - човека се е опомнил за ралзика от вас

23

политолог

преди 9 години

Вече над 10 години неграмотни и необразовани хора от ДПС т.н. Български турци стопанисват язовири за да гледат риба. Тези *** нищо не ги интересува, само гледат печалбата, ако ще и цяла България да се удави. Накрая нека кажем на по младите , че БСП и Луканов създадоха противоконституционната партия ДПС , а и сега БСП и ДПС управляват т.е. крадат заедно.

22

Анонимен

преди 9 години

Оная дето щеше да оправя прираста на България с резани карабини.г-жа Сталинка Георгиева.Расиме, Расиме, че си продажно мекотело го знаем, само не ни казвай, че вали дъжд като храчиш.

21

Анонимният

преди 9 години

Като главнокомандващ си е поставил за цел да се бори за боеспособни Въоръжени сили, но досега само е дал своето да" за намаляването на армейската численост. Да ходи редовно в парламента, също вече не му е приоритет, защото от откриването на 42-рото Народно събрание той не се е вясвал при депутатите. Едно от малкото обещания в графа изпълнено" пък е лично дело на вицепрезидента Маргарита Попова. Тя действително осветли правилата за помилване и за получаване на българско гражданство.

20

Анонимният

преди 9 години

За референдумите, лансирани от него напоследък, той не се допита до никого освен до ГЕРБ. Фондът за иновации и подкрепа на младите хора в науката още виси във въздуха, а диалогът за здравеопазването няма изгледи дори да се организира.