39

тра-ла-ла

преди 9 години

... преди няколко години, щерката пусна един клип у нета, за това колко са *** американците... и Псаки е американка. Интересното е, че *** е и Анисия Иванова... "журналист", който не си е направил труда да изпълни моралния кодекс на независимата журналистика, учен още в първи курс: за трите независими източника.

38

морски

преди 9 години

Псаки ли,тая лудата ли!!!

37

d

преди 9 години

държа да не ни занимавате с лъжите и пропагандата на накяква фашистка държава, от която сме видяли само лошо.. вие проправяте чужда идеология в българското обществогражданин

36

Крим

преди 9 години

Псаки вече обеща да изпрати флота на САЩ до бреговете на Беларус (!!!) Днес тя ни даде още един бисер...

35

Крим

преди 9 години

Котка хвърли котенца- е виновен Путин-цар. Жена ми ме напусна- тверде Путинска вина!

34

Русо

преди 9 години

Мамицата им и на американските пропагандисти....Сглобили изтребител в Сибир....Русия се готви за третасветовна война.Да се спрат с глупавите си новини. Все още може да мислим!!! Ще трябва дазасилятотровите с които нипръскат ихранят, за да спрем да функционираме

33

tt

преди 9 години

Ако бях на мястото на Путин,щях да си правя ежедневно учения краи бреговете на САЩ с авияция и флота и да им дишам в врата.Да не могат да спят спокоино дяволските изчадия,които паразитстват над останалия свят и избиват невинни хора по целия свят.

32

Бойко не Борисов

преди 9 години

руските военни експерти са силно обезпокоени от наследството оставено от американската армия в ирак,там тези дни е открито гигантско минно поле под формата на човешки екстременти.има голяма вероятност при взривяването му да се получи транс гранично обгазяване на част от територията на иран и астраханска област в русия.във връзка с това се провеждат и дадените учения.отработват се различни варианти на евакуация от мчс.

31

Анонимен

преди 9 години

САЩ щяха да бъдат доста по-добре приети от света, ако ня бяха спрели да си пъхат носа навсякъде. А и Русия щеше да бъде по-добре приета, ако се беше научила малко на цивилизовано отношение към други страни и към народа си. Това са два народа, които за мен са си лика прилика! И двата много се страхуват от обединена Европа и правят всичко възможно да я държат разединена. Да видим колко дълго ще продължи това.

30

СОВА

преди 9 години

......никой да не си прави илюзия че може да има военно превосходство над Русия, ние никога няма да го допуснем това..... из речта на Путин пред руската дума.

29

Мей Ли

преди 9 години

Просто да ги съжалиш тези американци! Абе само Путин да п*ъдне и те надават вой до небето! Били обеспокоени,ей Псаки, *** много си проста ***! Като толкова се беспокоиш, значи имаш психически проблем, депресия, стрес ли, ми *** на психолог, на психиатър, знам ли! ***, нали Русия не е никаква значима сила, к,во толкова се притесняваш! твоя шеф каза, че Русия е нула и затова вие демократите, ще я карате както досега! Да, ама не! -П. Бочаров! Майче съвсем ще почнете да се притеснявате!

28

Анонимен

преди 9 години

Руснаците да се изместят на 12 000 км от руско - украинската граница.

27

проруска

преди 9 години

Абе тези американци всички ли са толкова прости като Псаки? Тепърва ще се тревожат. Този път няма да им мине номера!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Русия разтревожени от американски военни учения в Тексас. Само си врат носа скапаните янкита.

25

Анонимен

преди 9 години

tova pak psaki se e raztrevojila gorkata...ama tupa pu.ko, ya purvo vij deka e astrahan, deka e okraina ma ! ili za teb i v ustata i v g.za e vse edno?

24

Шойгу

преди 9 години

Споко Обонговци, следващите ще са на Камчатка на 80 км от Аляска.

23

Анонимен

преди 9 години

От кога щатите имат обща граница с Астрахан? И от кога Украйна е ТЕХЕН ЩАТ? Кой ги е назначил за ГОСПОД на земята, та си завират гагата навсякъде?

22

Баджа

преди 9 години

Едно време дядо ми имаше палто от Астраган

21

Анонимен

преди 9 години

Целият Соц лагер че дори и доста от арабските страни са пращали воници на обучения в Астрахан. Там се провеждат такива от повече години отколкото съществува Украйна. Руснаците били целели провокация. Самото писане по вестници и блогове за това от страна на "щатите" е провокацията. Хората са си на 800 км навътре къде да ги правят тези учения на Луната ли? Скоро може да се почнат да се тревожат и заради това, че слънцето ще изгрее. На много места са си врели гагата и сега ги е страх и от сенките!

20

Анонимен

преди 9 години

"каза говорителката на американското външно министерство Джен Псаки."Ясно, американската Златка пак си е напъвала мозъчната клетка.