19

b

преди 9 години

Само говори и не прави нищо!

18

lol

преди 9 години

а колко много коментари изглеждат сякаш са писани с гугъл транслейтър...

17

читател

преди 9 години

брей брей троловетена бузлуджа се наяли на кюфтета и сега с нови сили громят имериализъма. те са най-силни в опозиция, и сега с радост приеха новата си роля. дерзайте червени ***

16

men

преди 9 години

вижте президентската физиономия... мъж та дрънка, смел, решителен, умен, неподкупен, искрен, пу да не му е уроки.

15

Анонимен

преди 9 години

вицепремиер ще бъде отново Екатерина захариева.... тя ще оглави и икномиката

14

Анонимен

преди 9 години

Цветанов - шофьор на григор Шопов,цецка Цачева - бивш партиен секретар,росен Плевневлиен - председател на ДКМС,и сега вече Близаншк - бивш депутат от БСп няколок народни събрания поред - службен премиер назначен от Пленвевлиев....

13

Анонимен

преди 9 години

Вън Близнашк - напусна БСП, само за получи хубав пост отг Герб - мръсен кариерист. Ама те всичик в Герб са БСП 2

12

Анонимен

преди 9 години

Оставка на комсомолеца!

11

Анонимен

преди 9 години

ако сложи комунист за премиер - веднага почавйте протестите. И без товаБойко се прегръща с Местаня, види се нищо няма да се промени. ОСТАВКА не ПЛЕВНЕВЛИЕВ.

10

агент от кариерата

преди 9 години

Аз казвам, че е най-добре пак Марин Райков да сложат за премиер. Той е човек доказал се, агент от кариерата и номенклатурчик от класа. С завидно минало и добро западно образование по комунистическо време. Само той може да ни дооправи и да организира изборите както си трябва.

9

Анонимен

преди 9 години

Искаме служебен президент!

8

Щирлиц

преди 9 години

Президентчето,депутати,служебно правителство ДА ОТИВАТ В МИЗИЯ ДА ПОМАГАТ НА ХОРАТА!!!Поне с нещо да си заслужат заплатите!!

7

Анонимен

преди 9 години

поредните крадци си отидоха да заповядат следващите. България е много богата страна и има още много да се краде

6

за бизнеса и народа

преди 9 години

"Плевнелиев ще представи служебното правителство"В някой села и градове по страната потъват къщи, а роден Плевньо вместо да прикани бизнесмените за да помогнат на хората - обявява поредните иззедници на народа. Не виждам защо да не попита тия *** дето наричат себе си "бизнеса" за помощ на пострадалите. Иначе "бизнеса" е всеки ден по новините как бил направил това или онова, а сега никакви ги няма, за да не би народа да ги помоли за помощ, защото с тяхната съвест - ЩЕ ОТКАЖАТ.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Защо не протестирате, господа "умни" и "красиви" ? :)Нали бяхте срещу комунистите ? Близнашки комунист ли е ? Комунист е ! Член на БСП до март тази година.Или комунист, който започне да слугува на Новия световен ред, вече не се брои за комунист ? :)Защо не скачате, господа *** ?Госпожице Добромирова, защо сега не кряскате ОСТАВКА ?Нали бяхте срещу ДПС ?По всичко личи, че ГЕРБ ще управляват с ДПС ...Двойни стандарти показвате, господа протеституиращи !!! :)

4

макето

преди 9 години

до тук добре да го представя и да продължава да работи ...........по следващото служебно правителство другия месец хи хи хи да пием за новия министър да пием за председателя

3

orda

преди 9 години

Кабинетът Шмекерлиев ще е най-великият Ура..а..а..а

2

Идиоти

преди 9 години

***, народът избяга в чужбина, в страната народът бедства а те си играят на правителства.

1

Анонимен

преди 9 години

Е ако наистина е близнашки нямам думи...