25

ДО 28

преди 9 години

Ти за какво мислиш че ни приеха в ЕС нали за това че техния пазар е пренаситен и да има къде да си пласират стоките. А ние винаги ще имаме квоти какво да произвеждаме. Да си видял в рекламите по ТВ български стоки, даже и паста за зъби не произвеждаме. За какво им е на ЕС Украйна, за това че е необятен пазар, украинското производство ще умре. Ще станат по бедни и от нас. Ей за това е и войната там,багатата югоизточна част която храни Украйна не иска да си загуби работата и да аргатува на запада.

24

ст

преди 9 години

Ххехехехе тез хамави руснаци хехехеххеех

23

st

преди 9 години

До ОБИЧAЙТЕ БЪЛГAРИЯ КОй те спира да пройзвеждаш.

22

Анонимен

преди 9 години

малииии ко прайм ся поляците ще се надрискат от ядене на ябълки а американците ще ходят пияни заляни:)) еми нали принуждаваха целия свят да наложи санкции на руснаците?---Нито поляците ще преядат с ябълки, нито американците ще препият, те и без да изнасят за Русия си имат свърхпроизводство. *** ще загубят работни места, и поляците и американците, пряко тези които са продавали ябълките и бърбана а други непряко от намалялото потребление заради загубените работни места.

21

Анонимен

преди 9 години

"Но мужиците могат да живеят и като *** нищо не може да ги изплаши."---Сигурно могат. Но няма да им се наложи. Ако се наложи Мерцедес, Порше и БМВ ще бутнат Меркел, но няма да си загубят пазара в Русия. А на балкатите има една държава *** - там хората живеят в мизерия, смрад и помия като ***. Разликата между свините и тия хора е, че свинята не трябва да работи и да се блъска по цял ден за помията която получава.

20

Анонимен

преди 9 години

малииии ко прайм ся поляците ще се надрискат от ядене на ябълки а американците ще ходят пияни заляни:)) еми нали принуждаваха целия свят да наложи санкции на руснаците? е няма кой да ги търпи американците, халал да им са тея санкции, каквото повикало такова се обадило..

19

до 22

преди 9 години

" "Необятният руски пазар" се свежда по обем до пазара на Кралство Нидерландия. (за сведение) :)"Това е защото руснаците си имат руска водка и не им и трябва хамериканския бърбън.

18

инж.Гирдйиков

преди 9 години

Те рашаните да внимават да не забранят износа на коли, компютри, машини, технологии че тогава трябва да купуват москвичи, лади и вместо и-мейли ще си пускат писма. Но мужиците могат да живеят и като *** нищо не може да ги изплаши.

17

Анонимен

преди 9 години

До 15"Необятният руски пазар" се свежда по обем до пазара на Кралство Нидерландия. (за сведение) :)

16

Анонимен

преди 9 години

:) Е сега го закъсаха янките ембарго от най-пиещата нация в света ТОВА е равно на 10 ядрени бомби от 1000 ктона всяка. Амин :)

15

Анонимен

преди 9 години

AMERIKANSKI PATENT E DA PRODAVAT NEGODNI I ZARAZENI XRANI I NAPTKI ZA DA PIPNETE NQKOQ BOLEST TA SLED TOVA DA KONSUMIRATE I LEKARSTVATA IM

14

Ццццц

преди 9 години

Голям праз,те си пият одеколон,лусион и парфюм.

13

Анонимен

преди 9 години

Голям праз. Да пият нафта и да заминават при Ленин и Брежнев.

12

Червонец

преди 9 години

"Москва често е обвинявана, че използва търговията като средство, особено позовавайки се на санитарни причини, за дипломатически натиск върху съседите си, отбелязва Франс прес."А санкциите срещу Русия не са ли подла и прикрита търговска война срещу конкуренцията? Така наречените санкции са откровен, рекетьорски удар, заслужаващ достоен отговор.

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимeн 5Хората са си свикнали на самогонец и нищо ги не стряска, а ти ще се правиш на европеец ама ще пиеш на цар Киро пикнята и ще философстваш.

10

Анонимен

преди 9 години

Хахахахахаха!Предполагам, Kentucky Gentleman ще си го попреместят леко в другия крачол.

9

Замаян Атакист

преди 9 години

Аз почти не съм пил бърбан никога , но като опитах американският бърбън Heaven Hills на сутринта по лицето ми излязоха гнойни издутини и се чувствах зле. Май всичкият американски бърбан е токсичен, не само споменатият в статията. То не че и безалкохолните им напитки не са токсични де-само като си помисля какви неща прави колата.

8

Анонимен

преди 9 години

И без бърбън се живее, нали има водка.

7

Анонимен

преди 9 години

В крайна сметка ше излезе че одеколона е по-щадящ за здравето от химията с прехвалени етикети....

6

Пешко

преди 9 години

Медец в душите на съветофилите. Хак да им е на американците с гадните им уискита, я дай насам едно тройнойче и наздаровье до припадък