8

Анонимен

преди 9 години

Края на "романтичната вечеря" ще бъде с пожарникари. Някой ще трябва да ги спаси (свали) от там. Понякога простотията на дизайнерите наистина е безкрайна величина!

7

Българин

преди 9 години

До 8. Като прочетох заглавието на статията и на мен ми дойде същата мисъл, но тук няма място за шега.Само пази боже да не сме на тяхното място ! Не го пожелавам и най - големият си враг това което се случва в Мизия и на други места в България!

6

eeeeeeeeee

преди 9 години

то тия са сигурно от МИЗИЯ

5

бай Тъпчо

преди 9 години

Ееее тез техните кермиди да не са гумени та са разхождат по тех бе,после нема ли им капе в одаята та да слагат легени го сбират,то кога ний са качваме на покриват нящо да прайме по тарлъци одим и стапяме на ръба между две кермиди щото там е най-здравото пък иначе са пукат бе и после лошо Имаме ена коза щурава веднаж са беше метнала на покрива и са врати горе кат онуй-ветропоказаталеля бе и дорде я свалим голем зор беше ама сичко беше потрошила лудата та после бая работа отвори

4

Анонимен

преди 9 години

Значи цаката е следната. Влазаш в къщата на мацката - качвате се на покрива, пиеш 2-3 чаши вино, ставаш до онова место, ама погрешка се изтъркулваш по покрива, падаш пред вратата на къщата, звъниш пак на мацката и след изтърколването и виното тя ти се вижда друга мацка. Ентусиазиран влизаш пак, качваш се пак на покрива и пиеш още 2-3 чаши вино, пак се изтърколваш и падаш пак пред вратата. звъниш и виждаш трета мацка. И така цяла нощ. Романтична вечеря.

3

ай уа стиа рива

преди 9 години

Как точно се сяда? Как да накараш Милото да се провре през капандурата? Колко тежка жена ще издържат българските гредореди? Каква точно гледка ще се разкрие от "пуокриуа"?

2

Анонимен

преди 9 години

Ами с тези наводнения, не ни остава избор освен на покрива.

1

дедо Ташунко

преди 9 години

Великият Алберт Айнщайн заявява - " Зная, че 2 неща са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто все още не съм съвсем сигурен!" Само сме за покрив, след половин литър грозданка!