61

тъпня

преди 9 години

Отново нито един специалист не е ивтервюиранЧетем *** репортажи

60

Анонимен

преди 9 години

АМИ ДА БЛАГОДАРЯТ НА ПАРТИЯТА СТОЛЕТНИЦА ДЕТО ДОКАТО НАРОДА И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПЛАЧЕШЕ ТЕ ХАРЧЕХА МИЛИОНИ НАРОДНА ПАРА ДА ПРАЗНУВА НА БУЗЛУДЖА. ПАК ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ НАГЛЕЦИ !

59

Анонимен

преди 9 години

За да помогне Кр.Георгиева, трябва да има официално искане от държавата. Аз искам да знам с какво и колко ще помогнат собствениците на язовирите! И тези, които са им дали разрешителни, без да са се убедили в компетентността им да ги стопанисват. Трябва да се посочат истинските виновници. Стига с тези дъждове. Като че ли за пръв път има поройни валежи в България.

58

Ало!!

преди 9 години

Тази вода освен от язовир няма от какво друго да е! Това е огромна маса, която тече и не спира.

57

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА другарката Кристалина Георгиева ще помогне ли?????-----------------Мноо ясно - 20 млн. за бедстващите - 2 за хората и 18 за великият, миропомазан, покръстен в р. Йордан, възнесъл се над нас, усвоител на еврофондове - баце Бойко и компания!

56

Анонимен

преди 9 години

А другарката Кристалина Георгиева ще помогне ли?????

55

eксперт

преди 9 години

Не стана много ясно откъде е дошла приливната вълна.Нямало изпуснати язовири,но те преливали.Хората са били предупредени с някакви листчета,но не са изведени по съответния ред.Сега ще събираме левчета,че хората да се оправят....Загубена държава!

54

Анонимен

преди 9 години

До RAZTREVOJEN-------ха ха - да :)

53

Анонимен

преди 9 години

ДАРИ СМС,НАПРАВИ ОПЕРАТОРА И БАНКАТА ПО БОГАТИ,ТВА Е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА.Петнайсет души в ковчега на мъртвеца... Йо-хо-хо и бутилка ром! Британските

52

Анонимен

преди 9 години

СУРА ТИ Е ГЛАВАТА.ЮЖЕН ПОТОК СЕ СТРОИ ПО ПЛАН,РУСНАЦИТЕ НЯМА ДА УДАРЯТ МЯСТОТО ОТ КЪДЕТО ЩЕ МИНАВА ТРАБАТА,МНОО СИ КУХ,ИЗДИША ТИ ТЕЗТА

51

Анонимен

преди 9 години

СУРА - руската инсталация за контрол на климата.Sura Ionospheric Heating FacilityНаказват ни за това, че спряхме Белене и Ю.Поток. Гадната азиатска деспотия наказва всеки, който и накърни интересите.Руската СУРА има мощност 190МВ, а ХААРП - само 3.9МВУдариха Аспарухово, удариха София, удариха Ловеч, удариха Мизия... кой ще е следващият?

50

RAZTREVOJEN

преди 9 години

Как може държава, неспособна да контролира нивото на язовирите си чрез своевременно и безопасно изпускане на водата да се занимава с ядрена енергетика ? ? ? ! ! !

49

Dolar4e

преди 9 години

"Редно и той ги покрива. Като имаш в предвид колко данък плащa"Какво значи плащала данък и покрива щетите??Как межеш да убиеш хора,да прецакаш хиляди животи и кажеш -ами плащам си-няма пр.Не разбираш ли че кирливите пари ни затриват?Това исках да кажа!Време е човек да се събуди!всички медии да манипулират-докога?

48

vas

преди 9 години

В момента в град Мизия журналистите са повече от жителите. Но не чух да се зададат двата основни въпроса: 1.Кой стопанисва водоемите, чието изпускане доведе до това бедствие? И 2.Защо хората категорично отказват да напуснат домовете си, независимо от реалната опасност да се удавят или бъдат погребани под падащи стени и покриви? Не, че някой /политик, министър на МВР или главен секретар/ ще имат смелостта да отговорят точно, ясно и конкретно. Но хората от Мизия го казаха: Няма държава България.

47

Анонимен

преди 9 години

До dolar4e"Това е причинено от индустрията!Не е ли редно "бизнесът" да покрива това ?"------------Редно и той ги покрива. Като имаш в предвид колко данък плаща!Както каза чичо ви Вежди, парите в хазната той ги бил налял, щото е милионер! Пък ние да духаме супата! Малко се отклоних .. :)

46

Анонимен

преди 9 години

До Бич Божий---------Евала на старите хора, те знаят най-добре! Не случайно е казано това - учете се от старите!А в днешно време хората се учат от младите - точно наобратно!И ми показват някое *** дето му цъка бързо мозъка и викат, че е много умен - умен ама на хартия, на практика не знае, защото няма нужния опит!!!

45

Shark

преди 9 години

Ако държавата ми опрости един месец данъците - десятъка, здравни и пенсия, веднага тези пари ги превеждам в помощ на бедстващите. ВЕДНАГА!!! САМО ЧЕ ПО БАНКОВА СМЕТКА ЛИЧНО НА ПОСТРАДАЛО СЕМЕЙСТВО!! ИМА ЛИ СДЕЛКА???? ЧАКАМ ОТГОВОР ОТ УПЪЛНОМОЩЕН ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ!!! .....АЗ ЧАКАМ, ЧАКАМ ВЕЧЕ ЧАС......

44

Анонимен

преди 9 години

До ХААРП-------------То точно за това е създаден този проект. Да дави България.Та те не могат да ни намерят 15-20 минути на картата :)

43

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е къде е МВР в цялата работа? Значи ако трябва да бият със стоманени палки студенти пред парламента веднага се мобилизират всичките ресурси за точно 5 секунди. По 5000 терминатора се събират за 5 минути и още 10 000 чакат в готовност.А когато трябва да помагат на гражданите (което между другото им е Работа Номер Едно из целия свят) нещо не ги виждаме, нито ги чуваме.

42

ХААРП

преди 9 години

КЪДЕ СА СПАСИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,КЪДЕ Е ПЛЕВНЕЛИЕВ? НАЛИ СЕГА НАРОДА ИМА НУЖДА ОТ ДЪРЖАВНОСТ И ОТ ПРЕЗИДЕНТ ,КЪДЕ Е ***,КЪДЕ Е БОРИСОВ,КЪДЕ Е КРИСТАЛИНА,КЪДЕ Е ЕВРОАТЛАНТИКА СОЛОМОН ПАСИ,КЪДЕ Е КУНЕВА,ВСЕ КОМИСАРИ И КОМИСАРЧЕТА,КЪДЕ СА ТЕ СЕГА ??? СКРИТИ НА ЛИ? ВИЖ НАРОДЕ БОРЦИТЕ СИ ЗА СВОБОДА И ПРАВА,НЕ СМЕЯТ ДА СЕ ПОКАЖАТ ЗАЩОТО ХААРП ДАВИ БЪЛГАРИЯ И ТЕ ЗНАЯТ ТОВА