47

Анонимен

преди 9 години

Миналата година американците доста долари наляха и оправиха почивката на сумати народ. Ами сега?

46

БОКЛУЦИ

преди 9 години

До Анонимен58--КЪДЕ СИ БЕ ПИЧАГА--Я ВИЖ КОМУНЯГАТА БРЛИЗНЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИ--ХАХАХА-НЯМА ЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ БЕ ИЛИ НЕМА КИНТИ--УМРЕМ СИ ОТ СМЯХ С ВАС--ПРТЕСТЕРИ--УС...ЦИ!!!!

45

FMC

преди 9 години

Ми той сидеров ви показа златния си пръст :P Какво толкова се чудите на съвсем предвидими неща? Атака спря да влиза в парламента и парламента падна. ГЕРБ не влизаше в парламента, а на никой не му пукаше за "спечелилите изборите". ГЕРБ почнаха да влизат в парламента и парламента рухна. Какъв е извода? Където не ги сееш, там никнат. Плевелите де. ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 9 години

... или казано с други думи - Парламентът, който хиляди успешно бутнаха

43

Петър

преди 9 години

До пламенНикой не си прави илюзии, че ще потекат реки от мед и масло. Надяваме се само лай*яните реки да попресекнат малко.

42

Idealist

преди 9 години

Най-противният и чалгаджийски парламент.Най-нищо несвърщилият парламент. Една пропиляна година за страната. Парлямент на задкулисието - мафиотски!

41

Анонимен

преди 9 години

Какви хиляди бееее.Такива нещастници бяха,че даже и Бойко престана да им плаща отчаян от гротеската която бяха и сам започна да си върши работатата,затова му е толкова як врата,като на кумчо вълчо,със стария изпитан метод-плюене по всички,най-вече по предишните и от всяка медия до която се докопа.Този репертоар вече сме го гледали,но акъла му не може да роди нищо ново.Крайно време е да разбере,че не само вече е много досаден,но и изключително дразнещ.

40

...

преди 9 години

"Така 42-ото Народно събрание се превърна в най-краткия парламент в историята на България."По-скоро, в най-дългия цирка в историята на България.Или в най-скапаната детска градина...

39

Горо Дордата

преди 9 години

Нищо ново. И този парламент остава в историята като поредната комунистическа издънка

38

асд

преди 9 години

Най-после си отиде престъпното правителство, на което първата му работа беше да си засекрети стенограмите от заседанията...

37

Черен Петър

преди 9 години

ПарлалаМента се беше обградил с огради.Да пази народните избранници от Народа.Беше си офшорна зона.Но Седянката се развали.Отиде си едно Правителство.Кой, а, Ко?Когато си отидат комунистите България ще се оправи!

36

пламен

преди 9 години

Няма го вече Орешарски и в цялата държава ще потекат реки от мед и масло. Целта е постигната на бял кон да се върне пъдаря на Т.Ж. Браво народе, ще си стоиш последен в Европа!!!

35

333333

преди 9 години

АБЕ, ЖОРЖ ГАНЧЕВ НЯМА ЛИ ДА УЧАСТВА НА ИЗБОРИТЕ, НЯКОЙ ДА ЗНАЕ...

34

Анонимен

преди 9 години

Дека е мандатодържателя станишев?

33

Stefko88

преди 9 години

Даже мисла да си взема отпуската тогава да учавствам в веселбата!!!! ацаб!!!! хе хе

32

Анонимен

преди 9 години

Тази есен-зима ще има вече исктински протести меко казано, ще излязат истинските хора с истинските и верните искания и тогава ще стане една истинска чистка на ***!

31

Анонимен

преди 9 години

Тук гледам са се активирали предизборно провокаторите на ГЕРБ,говорят за прегръдки и целувки на БСП и ДПС,което беше факт,но пропускат да отбележат прегръдката на ББ с Местан-коалиция бостан,който дори тази сутрин по БТВ каза,че най-умните политици са в ДПС и след изборите няма да се коалират с тях само ако са мнозинство,т.е.ако не получат 121 гласа коалиция с ДПС ще има,тъй като никой друг не иска да се коалира с Бойко.Затова светиня МУ затопли отношенията с ДПС,а глупаците още му вярват.

30

...

преди 9 години

Сами можем да си помагаме. Протестите го доказаха, както през 1997 г., така и сега.

29

интернет

преди 9 години

В този свят на интернет става по-лесно. Пресъпниците (от БСП-ДПС) се страхуват от светлината, а интернет има способността да осветлява.

28

Анонимен

преди 9 години

Извинявам се израза обаче в случая,когато нямаше кворум в парламента си беше чисто ку.венски номер от страна на герб,последвани по късно от атака