44

Габриела

преди 9 години

А така ли значи,когато Сърбия беше под вода всички се турнаха да и помагат, а ние да се оправяме сами на нас защо никой не може да ни помогне ние не сме ли хора;(?

43

Анонимен

преди 9 години

До seСъгласен съм с теб но българите сме такива дупедавци на сърбите ще помогнем ,но българите да умират

42

.

преди 9 години

Сега да видим, когато сме в обективна нужда, дали ЕС отново ще постъпи с нас като с нежелано чуждо дете, прибрано по милост, което само слугува в дома на мащехата си.

41

Анонимен

преди 9 години

До до до се 1Всръбските новини дори не се съобщават изобщо наводненията в България, а когато бяха при тях наводненията непрекъснато само за това се говореше, изпращахме хора от гражданска защита, помощи и какво ли още не, те сега абсолютно нищо няма да ни изпратят да ни помогнат на нас

40

se

преди 9 години

До Анонимен 44: и къде е народа, къде е помощта? Двама-трима идеалисти си говорили, ама нищо не направили. От сърбите повече не очаквай. Добрина имам в предвид, виж ако могат биха ни доудавили с кеф.

39

макето

преди 9 години

милите ми умници просто сме уведомили ЕС дека е станало белята никой никумо паре нема да дава

38

иванов монтана

преди 9 години

язовир огоста при монтана беше отворен до край два дни преди потопа в мизия. там търсете калинката.

37

Анонимен

преди 9 години

Хората отказват евакуация, защото *** само това чакат и веднага ще започнат да ограбват всичко каквото могат, има баба която живее във едно Врачанско село и ние не смее да оставяме къщата за един ден без надзор понеже на следващия незнаем какво ще открием, те *** не че на са ни обирали и сега когато тя се е в къщата

36

Анонимен

преди 9 години

хората ви дадоха пари по програми регионално развитие и околна среда , къде са? ОКРАДЕНИ и остатъка спрени

35

Анонимен

преди 9 години

що не искате от Русия вее, нали много много милеете за нея???????защото сте български лицемерни *** и гледате от където може да цоцнете някой левзаради некадърността и немарливостта Ви хората пари да ви дават

34

Какво работи КГ

преди 9 години

До АнонименКристалина е чиновник. Работата й е да рапределя парите от поверения й бюджет. Не я интересувс местните *** как се справят с проблемите си. Не е неин проблем.

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 40: точно енергетиката е руска. Русия - дпс - дебелеевски. Помниш ли как независимите съд, прокуратура и полиция вкупом подгонваха някой с измислени обвинения , за да му вземат бизнеса. КТБ е най-голямата хапка, преди нея имаше много - много други.

32

до до се 1

преди 9 години

До Анонимен Имам в предвид държавата сърбия. Хората може и да искат, правителството е важно. Въпросът остава: някой някога да е чул сърбия да помага на България? За каквато и беда да става въпрос?

31

Анонимен

преди 9 години

Освен това САЩ и компании от САЩ източват златото и много полезни изкопаеми, сложили са ръка на енергетиката - нямат никакъв интерес да рушат България, кой убива дойната си крава?

30

до 31

преди 9 години

Колега да си чул за пробни полигони - изпробват се нови лекарства, нови химически оръжия, нови биологични бомби, просто полигон за проби, нещо като атомните бомби в Япония и всичките изпробвани гадости във Виетнам. Амераканците са най-нечовешката *** в света. Д-р Менгеле е просто лаик пред тях.

29

Анонимен

преди 9 години

"Защо им е на сащ да рушат България разясни ми ,че нещо не мога да включа?????"САЩ нямат интерес да рушат България, България е плацдарма на НАТО срещу Русия, от тук ще нанесем първите ядрени удари срещу нашия враг Русия. Затова САЩ са заинтересовани да се изгради някаква ифраструктура, но не бива да се прекалява, защото след ответния удра от Русия от България нищо няма да остане.

28

я

преди 9 години

До Спокойно: Докато хората се давят, комундрелите празнуват! За дпс да не говорим, като става въпрос за работа различна от крадене не ги търси!

27

Спокойно

преди 9 години

Спокойно, от бесепету са пратили *** с мегафона. Сигурно тя е била най-трезвата на празника.

26

Анонимен

преди 9 години

За искане проблем - няма може да си искаме колкото си искаме. Виж получаването е друг въпрос. От къде да се вземе тази помощ - нямя пари. Да ен би да искате от субсидиите на френските фермери които получават по 1300 евро месечно за една крава? Не може да се притесняват френските фермери, не стига че им се натресохме в ЕС някакви нежелани балкански субекти, взеха ни по милост, ами сега да ги притесняваме.

25

до se 1

преди 9 години

До se 1: На сърби ни е им пратихме екипи. Някой някога да е чул сърбия да помага на България? За каквато и беда да става въпрос?