30

РЕАЛИСТ

преди 9 години

ДААААА , В ЕДИН ДРУГ ЖИВОТ В КОЙНО НИТО АЗ НИТО ТОЗИ ИЛЮЗИОНИСТ ЩЕ БЪДЕМ!!!!!

29

СПЕШИК

преди 9 години

ТОЯ МЕ РАЗБИ!!!!!!!!11111111

28

Анонимен

преди 9 години

Lyjec! S kakvo si podobril neshtata? A tezi jurnalisti zashto ne go razpitaha, a zashto ne pitat ekipite promenilo li se e neshto?

27

брейй

преди 9 години

... Спешната помощ в СТОЛИЦАТА ще се стабилизира и ...... ще изпревари РУМЪНИЯ. Бреееей. Що за сравнение. Не знаете ли че Антарктида е по-голяма от една Румъния.

26

Анонимен

преди 9 години

До 15ЗНАЕШ ТИ,МИСЛИШ СИ ЧЕ ЗНАЕШ.ПОРЕДНИЯ ПРОФЕСОР.ЛЕКУВАЙ СИ СЕ САМ ТОГАВА-ДАНО НЕ ТИ СЕ НАЛАГА.

25

живот като виц

преди 9 години

Тоя е като ония от вица, в който се казваше, че "социалистическите болни са най-здрави, а социалистическите джуджета са .. най-високи"

24

...

преди 9 години

Toq e za ludnicata !

23

ebb

преди 9 години

ХАХА тоя май се нуждае от спешна помощ,румънците срещу нас да тичат пак не можем да ги стигнем

22

Анонимен

преди 9 години

Този господин явно живее в друга държава! На мен ми се наложи посещение в спешното точно преди три дни и с кървяща ръка (после отнесох 5 шева) чаках 5 часа - по час за шев!!! Това е безумие! Честно, ако можех сама да се зашия, щях да го направя!

21

Ник

преди 9 години

Тази новина трябваше да дойде, като ГЕРБ спечели изборите..........сега кой го направи????

20

лупи

преди 9 години

Големи оптимисти навсякъде,а накрая се козава,че на длъжността е назначен поредния некадърник връзкар. Румънската Бърза помощ е на второ място в Европа, което означава,че ние като ги изместим,ще станем втори в Европа. ХА ХА ХА. Чак ме е яд,че коментирах тази новина.

19

гост

преди 9 години

Браво другарю! Дерзай в комунистическото съревнование. С такива като теб, светло бъдеще я очаква Спешната помощ. Ако не тая петилетка - то другата. Ако не другата - по-другата...

18

до 18

преди 9 години

Ами споминала се е онази особа дето го е хвалела и затова сега се хвали сам.Горканчо!

17

работещ в спешна пом

преди 9 години

Златанов,залагам килограм лукакнка и литър вино на това,че и след 10 години няма да стигнем,та камо ли изпреварим румънците.Те влагат 4 пъти повече в спешната си помощ.Затова имат и линейки и хеликоптери.Толкова пари няма да се откъснат от сърцето на нашите управници никога!

16

иликтутатъ

преди 9 години

Не е ли твърде рано за хвалба, "другарю" временно изпълняващ?За какво дрънкаш барабанчето? Да не би да си купил линейки? Да не би да си оправил "сортирането по спешност" в 112? Да не би........Ай сиктир бре.

15

Ина

преди 9 години

Няма да има какво да извозват. Така ще ги надминем...

14

Анонимен

преди 9 години

Ама що не питате колко реално с НАДБАВКИТЕ взема един служител

13

BATKO

преди 9 години

МИЗЕРНИЦИИИИ , ЗАКРИВАЙ , АЗ ЗНАМ ПОВЕЧЕ МЕДИЦИНА ОТ ТИЯ ПАЛЯЧОВЦИ

12

Анонимен

преди 9 години

Ей,престанете вече с тази Румъния,престанете с тази простотия парамедик.Вие изпуснахте лекари и сестри да напуснат България сега за парамедици ми плямпат!Вдигайте драстично заплатите на служителите в спешна помощ ,дайте стимул да има лекари и сестри в линейките.Престанете да се подигравате.Медицинска помощ се извършва от медицински лица а не от някакви измислени пара простотии.Стига вече как е в Израел,Румъния,Дания,Англия,Франция,Марс,Венера и т.н.ЕС простотия

11

Анонимен

преди 9 години

Че защо ще е заработила по добре ??? Що ,заплатите ли сте вдигнали,нови лекари ли са постъпили на работа , или какво ?!?!? Не лъжете народа !