25

муспи

преди 9 години

Виждате до къде е достигнал Запада, а има и повече - протестаанството. Егоизмът дотам ги е залял, че се счита за добродетел да не си пречим един на друг докато се кефиме в света!! В този свят от който трябва да се излезе за да се оживее! В края, а той е това което наблюдаваме днес, православието е единственото християнство.

24

Щирлиц

преди 9 години

Защо са точно ДЕСЕТ въпросните съвети?Ами защото говори "Господа" на католиците...

23

Анонимен

преди 9 години

Твърдо против религиите съм и не ме интересува дали изказването е на Папата или на Султана на Индонезия. Важното в случая е, че посланието е изпълнено с позитивизъм и въпреки че някои от съветите не са лесно приложими, всеки може да открие нещо полезно за себе си в думите на Папата.

22

BURZUM

преди 9 години

Що плюити бе гадове български .Човека е духовен водач на над 1 милиард човека и отправя много стойностни послания , ако 1 на сто се вслуша ще има полза за света.Ама вие нали сте обладани от злото не ги осъзнавате тия неща.Моралната деградация по тия земи е стигнала дъното.Щом нещо не се яде или не вдига от 0 до сто за 3-4 сек за вас няма стойност.Толкова сте жалки че се чудя що аджеба живеете и кому сте нужни.

21

Хубави са съветите

преди 9 години

Но у нас:- Повечето хора, независимо дали живеят добре или не, с нокти и зъби ще ти пречат ти да си добре, дори и нещо да не им правиш;- "Бъди открит и щедър" - най-сигурният начин да те вземат за будала, удобен за използване, а после за изритване;- "Напредвай кротко", като "бавно течаща вода" - само че така не ще успееш да преодолееш изкуствените спънки, които ти правят от злоба. Трябва да ги връхлетиш като неудържима приливна вълна, само така имаш някакъв шанс за успех.И така нататък ...

20

Улав папъ

преди 9 години

"10 препоръки за спокоен живот от папа Франциск"Тоя толкова наивен и *** ли е или просто се подиграва с хората.Щастлив и спокоен живот са две различни неща, папа Франциск. Не се противоположни,но са различни. И на наркомана с хероина може да му се вижда спокойно, но това значи ли, че е щастлив? Освен това най-важното е нашето спокойствие да не идва за сметка на другите.И няма да търся спасението си в някакъв самоизбран за идол поклонник на една секта на юдаизма -християнството. Дерзай ***

19

Анонимен

преди 9 години

prikazki - zyrkvata da otvori haznata i da dade pari na nujdae6tite se, a ne da gi obira. o6te ne sym 4uval vatikana da e dal pari na bedstva6ti.

18

хахаха

преди 9 години

папата се изказа, но като гледам и дума няма в тия десет препоръки да се покае човек от греховете си и да повярва в иисус Христос.. Че закво са ни тогава папските препоръки.. пак хуманистични глупости тва е..

17

Axl

преди 9 години

Аз затова ли умрях на има-няма 28 години (в разцвета на мъжката си сила) на бойното поле под ятагана на содомитите-*** карабини???? За да си живее Папата спокойно????

16

Тамплиер

преди 9 години

,,Сан Пиетро,, е построен с парите на нашия Орден Да си върнем полагащото ни се и Ние да късаме билетчетата на входа!:)

15

emil.popov.35

преди 9 години

Хубаво ще е "чадата" му от Киев и голяма част от западния свят да се вслушат в думите му ;)

14

Анонимен

преди 9 години

От хилядолетия хората изопачават Божията истина така, както им уйдисва в момента. Нито една религия не е оставена неизкористена и неизвратена от хората, уж в името на Христос, Аллах, Ленин, Ким Чен Ир и още не знам кой. Въпросът е, че от тези извращения страдат самите хора. На Господ му е все тая - при 7 милиарда говореещи маймуни, все пак има някакъв избор.:)

13

Анонимен

преди 9 години

лека вечер на всички....и си отваряйте очите и ушите,за да не ви заблуждават

12

Не Вярващ

преди 9 години

На папата Францвиск му бих препоръчал неговата църква да пере по-малко пари , ама тия са по-добре алЪх счита жената за диван който ражда деца ,като вещ.

11

до 10

преди 9 години

много точно го каза,макар да е зловещо

10

Анонимен

преди 9 години

Папата изглежда е забравил, че хора и Богове е имало много преди да се роди Христос и ще има много след като Христос е умрял. Също така не е лошо Папата да помни, че освен Християнството има още поне две световно разпространени религии - Ислямът и Будизмът. И не се знае Господ чия религия предпочита. А може и да е комунист/ка (Господ).:)))

9

Анонимен

преди 9 години

Нещо много злобно гледа тоя папа. А ако баща ми изнасилва невръстни момиченца, и тогава ли да си живеч и да оставя другите да живеят?:) Колко удобно!

8

Анонимен

преди 9 години

А какво казва Папата по повод организираната и поддържана от Католическата църква международна мрежа за детска порнография?

7

Анонимен

преди 9 години

Християнската религия, особено католицизма, търпи в момента пълно фиаско заради съглашенството си с юдаизма през последните десетилетия и слугуването си в угода на западното потребителско общество. Нищо добро не чака Ватикана и папата лично. Ако е добър християнин - да остави двореца и да ходи бос между вярващите. Напротив - Католическата църква служи на Дявола и злото още от изгарянето на тамплиерите.

6

Анонимен

преди 9 години

адвокат на дявола