44

Въпрос!

преди 9 години

След това катастрофално наводнение в Мизия, предизвикано от американската инсталация ХАРП още ли любите американците?

43

морски

преди 9 години

Това е възмездието за нашата държава подкрепяща фашистите убийци от Киев и дано това да е само началото!!!

42

Анонимен

преди 9 години

Za kogo da glasuvat horata be anonimen 49? Za Boko mojebi vizirash?

41

шаранче

преди 9 години

Е СЕГА СЕ ЛОВИ РИБА В МЪТНА ВОДА,СЕГА НЯКОЙ ЩЕ УДАРЯТ КЬОРАВОТО,А ДРУГИ ЩЕ ГРИЗНАТ ДРЪВЦЕТО,А БЕ КОМУНИСТИЧЕСКА БОЛШЕВИШКА МУ РАБОТА САМО НЕВОЛИ НА ХОРАТА СЪЗДАВАТ ИЗБОРИ ИДАТ...

40

Гошо

преди 9 години

До ГaдовеТи сигурно летиш. С тази глава като балон сто процента летиш. Аз не мога да летя и затова гледам Google Earth. Днес го правих, да разгледам района от високо. И какво? Никакви язовири не видях нагоре по течението на реките южно от Мизия. Там селищата са едно до друго. Относително равно е. Защо се случи толкова страшно в Мизия и не в съседните села? Може би някакво аномално високо количество валежи, много по-голямо от другаде? А и близостта на две реки - 1 км? А ти си уникаален ***!

39

Анонимен

преди 9 години

Прокопайте изкуствени канали с ръкави вързани към речните корита за да се разливат реките далече преди да влязат в Мизия, Бисер, Варна и другите бедствени села и градове. Всяка година дъждовете стават все по-проливни и това е спасение като в долните течения на реките и близо до язовирите трябва да се разлива най-много вода и там трябва да има и най-много ръкави и канали и речните корита да се изкопаят най-дълбоки и най-широки.

38

Гaдове

преди 9 години

Комунистите си убивaт глaсоподaвaтелите. Пускaт язовирите и зaливaт бедните хирa. Нямaм думи...

37

Аз Съм

преди 9 години

Коментарът ми се отнася до коментар 21.

36

Аз Съм

преди 9 години

По-голяма простотия не бях чела.

35

MANGAL

преди 9 години

SEGA VSICHKOTOT CIGAN OT RAIONA SAMO CHAKA MALKO DA SLEZE NADOLU VODATA I SHTE IMA PIR .....MNOGO MATRIAL SHTE SE IZNASQ. AIDEEEE

34

до 37

преди 9 години

До Анонимен;а бе 17г.от тях са на бкп-бсп *** сбъркан оправи си аритметиката *** нещастен,само ликвидацията на 123годишната *** ЩЕ ДОКАРА БЛАГОСЛОВЕНИЕ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ нищо друго!!!ей аман от болшевишка *** смръдлива...

33

Анонимен

преди 9 години

До до 37галош ,за 25 години се ликвидира много повече от 2 милиона !!!

32

до 31 невежата зъл

преди 9 години

Хората НЕВЕЖО:За да не страдат повече трябва да ликвидират 123годишната *** с 70годишно управление на майка България,избила над 2милн.невинни българи без съд и присъда 3 политически лагери на смъртта,тази партия е проклятието на България,като я премахнем злото ще спре!!!А хората страдат именно заради управлението на тази партия,и случая е точно такъв и сега...

31

платен трол

преди 9 години

Няма ли някой да се сети да организира кампания за събиране на помощи? Или щом не е във Варна и по националните телевизии не се показват *** с трагични физиономии, и още по трагични слогани, значи няма тргаедия и хората не се нуждаят от помощта ни. Кофти племе сме мамка му.

30

Анонимен

преди 9 години

Преди 25 години България беше държава,защото имаше икономика и производство :)) !Сега няма нищо и я крадат от всякъде !!! Просто отбелязвам :))

29

Анонимен

преди 9 години

Давай Бойко мачкай комунистите!

28

TURCHIN

преди 9 години

PRIRODATA NAKAZVA BULGARISTANCITE ZARADI DUSHMANLYKA IM I NAI VECHE ZARADI TUI CHE IS SAMI SE QDAT PO MEJDUSI! BICHA NA VSEVISHNIQ PLIUSHTI PO KRASTAVITE BULGARQ VSEKI DEN!!! DANO SE OSYZNAQT I IM UVRAT PRAZNITE TIKVI AMA NADALI!!!

27

Анонимен

преди 9 години

До до 28 невежата31,По рождение ли си толкова *** или си" гербер "? И в двата случая не ти е простено да се гавриш с нещастието на хората като намесваш политическите си пристрастия.Ти си просто ***.

26

до 28 невежата

преди 9 години

До Анонимен;Ало ваше невежество не са 25,а са 70г под вещото управление на 123годишната ***,кога сама кога в коалиция с своите дъщерни партии,всичко се връща кой забравя историята,която е сътворила тази 123годишна *** бкп историята се повтара,решението за спирането на проклятието над България е ликвидация на тази партия и неините производни,ай честито невежо!!!

25

Анонимен

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ БКП_БСПАми за вече 25 години,не можа ли да проумееш,че няма значение кой УПРАВЛЯВА ?!?! Всички крадат на поразия и при това съвсем ненаказано !!!