24

:)

преди 9 години

До 333333 Да не е в Черно море ,че ще го замърсим :)

23

Джонни

преди 9 години

Трудно е да приемеш истината когато цял живот си живял в лъжа нали?

22

do Djoni

преди 9 години

Q se skrii s tvoite sektantski izkazvaniq ..izprostqla glava typa!

21

асд

преди 9 години

колко много психично болни коментатори на едно място...

20

Анонимен

преди 9 години

Няма нищо такова. Ебола е под конттол.

19

Анонимен

преди 9 години

Ебола Made in USA end Canada

18

Анонимен

преди 9 години

Болестта ще бъде пусната на свобода, когато когато златните 500 милиона влязат под земята, а останалата част от човечество е подложена на обезлюдяване.

17

Камбана

преди 9 години

Дан - дан - дан !

16

123

преди 9 години

Болестта засяга и бели и черни. Лек може би има, но алчните фарм. компании чакат епидемията да се разрасне. Нека всички страни пратят лекари в Африка да помагат. Чух, че Русия вече праща. Стига с тази омраза - бели-черни, сини - червени. Тази болест - омразата е много по-човеконенавистна и много по заразна и смъртоносна. Опомнете се хора.

15

333333

преди 9 години

ТЪКМО Е ВРЕМЕ ДА ЗАТВОРИМ ГРАНИЦАТА, ДА НЕ ИДВАТ БОЛЕСТИ. А СЪЩО И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ ОНЕЗИ, КОИТО ИЗБЯГАХА ПОЗОРНО ОТ БЪЛГАРИЯ КАТО ЕМИГРАНТИ. САМО ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИЗНЕСЕМ *** ИЛИ ДА ГИ НАТОВАРИМ НА НЯКОЛКО СТАРИ КОРАБА И В СРЕДАТА НА ЧЕРНО МОРЕ ЕКСПЛОЗИВЪТ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.

14

Джонни

преди 9 години

Лекар Йоана смесването на бели с *** е ционистка доктрина която се налага и промотира чрез медиите. Таргета са младите и впечатлителни деца и тинейджъри които не осъзнават каква гнусотия вършат смесвайки се с ***. Живеем във време на лъжа когато се подготвя появата на царството на антихриста - световния ред.

13

Джонни

преди 9 години

Естествено на самите сатанисти е обещано че те самите няма да бъдат изтребени като другите, естествено. Разбира се и това е лъжа. Човекоомразната демонска доктрина на евгениката идва от дявола и се промотира чрез неговите синове, синовете на Белиал - съвременните псевдо-юдеи последователи на най-дяволската книга вавилонския талмуд.Така че не ставай жертва на лъжите на дявола.

12

Лекар Йоана

преди 9 години

Имайки предвид ,че над 80 % от влизащите у нас нелегални емигранти са Африканци от Заир,Конго,Код Ивоар и пр. може сами да си представите с тези отворени авио портове и липстаа на елементарен контрол и хигиена у нас ако пламне и огнище на Ебола какво ще стане ? :-(Да не говорим по морето безмозъчни мацки движат сезонно и предимно с *** :-(

11

Джонни

преди 9 години

Ей Ф.С.В. ти си с промит мозък от четенето на ню ейдж демонски доктрини. Човека е сътворен по образ и подобие Божие и е определен да управлява земята. Първо проучи глупостите които си писал откъде идват преди да ги приемаш и предаваш. Доктрината за майката земя - гея и хората *** идва от нечисти духове които мразят човека защото е сътворен по образ и подобие Божие, тази доктрина се използва от сатанистите глобалисти за да оправдаят плановете си за изтребване на човечеството.

10

Ф.С.В

преди 9 години

Разберете едно - Планетата има възможността сама да се лекува- или казано - за нея най опасният безпощаден вирус е -- човека- той и изяжда вътрешно и външно- рано или късно ще се появи вирус който ще ни унищожи за часове- - да не говорим за допълнителните експерименти на разни доктори Франкенщайн - Отделно Глобализма на Планетата дава мобилност на вируса- почти няма място на което да няма летище-

9

redordead

преди 9 години

то па много критикари тък. ама пред компа е най-лесно. я отидете доброволци през СЦО в Африка да помагате на болните от ебола като сте толкова отворени, а не само да дрънкате простотии за светвония заговор и харп.

8

Джонни

преди 9 години

Поради ционистката политика на вкарване на *** в европа заболяването най-вероятно ще се пренесе и тук.

7

Анонимен

преди 9 години

Абе то все от нещо ще се мре,ама защо от тая пущина бе?!Стигне ли *** до границата н край!

6

Анонимен

преди 9 години

"Една от причините за бавните темпове за откриването на лек срещу еболата е, че пазарът за евентуално лекарство изглежда твърде малък"Като чета какво става и че двама болни от ебола са вкарани за изследвания в САЩ май скоро пазара ще е доста голям. Алчни ***.

5

онбашията

преди 9 години

който е възмутен да става лекар и да отива доброволец да спасява черните. мен не ми дреме.