15

smeshno mi e

преди 9 години

кой сега е номер 1 по света питам аз кой има най голяма и ефективна армия коя икономика е най голяма и кой граждани средно са най богати и не само сега ами последните 70 години айде отговорете си на тези въпроси господа форумни посредственици и си задайте въпроса не трябва ли да сме благодарни че тази нация не е смачкала останалите маймуни по света като едни хлабарки а вместо това се опитва да ги очовечи даже и вас

14

муспи

преди 9 години

Не е нужно само да е била президент, трябва и да е била лезбийка. Но това е трудно вече да стане, защото САЩ си отиват. Следващият президент няма да е Хилари защото няма да има САЩ '16 година.

13

Да го

преди 9 години

Дуууууу...... хатмериканцитеи най-вече Бананата В една особена държава в Европа през 1962 год.влизат в обръщение 2 лева с образ на жена която бере грозде.Така ,че Бананата да го духа още един път.И да престане да открива америката.Ние знаем за нея преди него.

12

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАмериканче пита баща си: - Тате, след войната с Русия колко ще струва един сандвич в Макдоналдс?- Една рубла, сине!-------------------мноооо банално

11

питаммммм

преди 9 години

"По публикацията работи: Александър Томов"Сашо Апашо, това ти ли си?

10

жеко

преди 9 години

аз съм готов да дам да ми снимат долната глава и да я пуснат на банкнотата.. нека са радват хората

9

Анонимен

преди 9 години

Американче пита баща си: - Тате, след войната с Русия колко ще струва един сандвич в Макдоналдс? - Една рубла, сине!Поредната американска пропаганда. Дреми за тяхната история и техните основатели, просто тънко иска да се набие в главите на всички техните ценности колкото и нищожни да са те...

8

Анонимен

преди 9 години

Ако си мислите че долара ще се срине, да може и да стане, но няма да е скоро, замислете се британската империя от кога "пропада" и паунда е силен.

7

Анонимен

преди 9 години

До 5Ми толкова ти е акъла, аз с тази тоалетна хартия си живея много добре от няколко години :)

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8 спокойно тия неща не стават от днес за утре но натам е тръгнало нали точно това се опитват американците да предотвратят но никой не може да се бори срещу законите на вселената а америките си повярваха че могат и много повече тепърва ни предстоят интересни години а на мен лично взе да ми писва от такива вече :)

5

Анонимен

преди 9 години

долара не е фалшив ами главите ви са фалшиви, вземете ги сменете най-добре

4

OLD BEN

преди 9 години

Тия американци добре са тръгнали от Дивия запад и страхотна икономика. Ама вече взеха да издават багажа от простотия. Жена на доларите, *** президент. То нищо чудно и тоя тъмничкия да го изтипосат някой ден на Ръшмор. Падение! А пък ние още през комунизма си имахме жена на банкнотите. На двулевката имаше една гроздоберачка. :))) Кога ще ни стигнат американците? :)))))))))

3

ДоНчо

преди 9 години

Хилари Клинтън ще е първата жена, чийто лик ще стои на 100$ банкнота след мандата на Обама! Защото само тя може да размаже Путинова Русия.

2

Анонимен

преди 9 години

А на рублата може ли да се появи лицето ми??

1

Анонимен

преди 9 години

КАК ЛИ МНОГО ПРОСТО КОЙТО ИЗПРАТИ ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ В УКРАЙНА ТОЙ ПЕЧЕЛИ. ЧЕСТИТО !