6

Анонимен

преди 9 години

Това е най добрата инвестиция в България. По добре е да затворят 5 и 6 блок, защото са остарели а със бъдещия 8 блок УЕСТИНГХАУС да получи 100 процента собственност на АЕЦ КОЗЛОДУЙ.

5

ЧЕПА

преди 9 години

НАГЛИ,НАГЛИ ТА НАГЛИ

4

celsius

преди 9 години

Как не се наядоха гадни комунисти.-Първата тройна коалиция подписаха и наляха милиарди в гьола "Белене" -Втора тройна коалиция 7-ми блок "Козлодуй"И накрая Бойко им виновен като на света Путин.

3

Иван

преди 9 години

Това се получава поради натиск и лобиране от страна на американците, най-вече от посланничката Марси Рийс, но ако е нужно идват и конгресмени. Нас ни загробват с неизгодни многомилиардни проекти а те си прибират печалба. Нашите политици трябва да се научат да казват - НЕ когато защитават националния интерес. Стига значи стига.

2

ЦАНКО

преди 9 години

До ники: ДОСЕГА ,ПО РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ ,БСП НЕ Е ИЗРАЗЯВАЛА ТВЪРДО СТАНОВИЩЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ! КАЗВАТ ,ЗАЩОТО БСП СЪЗДАЛА СДС ,НО ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ И СЛУЖИ ЗА ОПРАВДАНИЕ НА "ВЕЛИКИТЕ ДЕМОКРАТИ " , ЗАРАДИ РАЗРУХАТА И ЛИКВИДАЦИЯТА НА ВСИЧКО ОТ ТЯХНА СТРАНА СЛЕД 1989 Г. ! СЕГА СЪЩИТЕ ЛИКВИДАТОРИ СЕ ВЛЯХА В ГЕРБ И НАПРАВИХА СЪЩИТЕ ПОРАЗИИ ,ЗАРАДИ КОИТО СЕГА ДЕМАГОЗИТЕ ОТ ГЕРБ ОБВИНЯВАТ ОРЕШАРСКИ ! ОСВЕН ТОВА ,ПАК СЪЩИТЕ ЛИКВИДАТОРИ ,СЕГА СА РЕФОРМАТОРИ !

1

ники

преди 9 години

Докога *** ще отъждествяват държавата с тяхната партия? КОЙ им казваше, че накрая ще си измият ръцете с олигарски? КОИ? Винаги след комунете идва банкова криза, безпаричие и нищета. Този път надминаха себе си - само за 14 месеца откраднаха и нанесохо толкова щети на държавата, че им се чудя на тези които ще се кандидатират на следващите избори. А бе оставете ги и тази зима за да стане НЯКОЛКО в 1. Хем ще ги изгоним с камъни, хем самите те ще си изморят голяма част от електората си .2565