21

Анонимен

преди 9 години

Когато не валеше, слънцето изпържваше пилешките мозъци на градските *** и общинари, а видинското феодално царство се превръщаше в психиатрично гето на оцъклени зомбита.Топ-репортерката Баба Пръвка (79 години) усети, че вече за нея няма мръвка, продаде си къщичката (на пачи крак) и забегна при сина си в степите на щат Монтана, да харчат хилядарките, спечелени с медийно минетстване от Дон Гринго Гергов.

20

Анонимен

преди 9 години

През лятото на 2014 година, на видинското феодално царство направо му се разгониха презимето и фамилията. Местният шериф Дон Гринго Гергов, уж се мислеше за безсмъртен, ама взе да го лови шубето и дори не смееше да язди на воля своя мустанг, кръстен BMW x6. Градът тънеше в мизерия и епохална разруха. Милиони кръвожадни комари му изпиваха кръвчицата, фирми го съдеха на поразия, разкопаните улици зееха зловещо, а рововете се пълнеха с радиоактивна *** дъждовна вода.

19

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Видинчани ако бяха избрали Владимир Тошев за кмет,нямаше да има такива...пладнешки просташки кражби,което си е жива...излагация.Аланкоолу,как си посмял да крадеш от...децата в детските градини,това ли можа да измислиш.Затвор за тази гнида и позор за тези дето го...подкрепят.

18

Анонимен

преди 9 години

Мислещия за Видин страда от раздвоение на личността

17

Анонимен

преди 9 години

"Жалба от видинския кмет против Заповед за прилагане на принудителна административна мярка от ТДАНС е постъпила в Административен съд - Видин"Келешчето не е доволно

16

Анонимен

преди 9 години

Значи разколебал общественото доверие което струва 150 000лв?! Ако това е интелектуалния потенциал на ДАНС да ги закрият по добре тъй като това твърдение е смехотворно и даже начинаещ адвокат ще оправдае този.

15

хм

преди 9 години

Гледай Видин, сещай се за България

14

Анонимен

преди 9 години

А джипа що не му взеха като не може да докаже с какви средства го е купил?Теглил бил 30000лв кредит да си купи БМВ Х6-хаха.Дома му се охранява от фирмата която е спечелила търговете да охранява всички общински имоти-как ги спечелиха тия търгове.?!И плаща ли кмета за охрана на дома си от своя джоб?Правят ни на смешници.Дано го вкарат в затвора и му конфискуват всичко което не може да докаже как го е придобил.Аман от ***

13

N

преди 9 години

Ами комунист да не краде и да не лъже къде се е чуло и видяло!

12

ebb

преди 9 години

До Анонимен 14ех прав си! следващия път пак не гласувай < или си дай гласа на башибозука и след това реви или мучи както ти харесва,а затова че заминаваш евала тука оправия нема

11

АНТИМУТРА

преди 9 години

БСП И ГЕРБ СЕ НАДЛЪГВАТ КОИ ИМАТ ПО-КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ!

10

Монархист

преди 9 години

Чакайте бе, герберасти, що лаете? Когато хванаха оная калинка от финансовото да си пише бонуси кво стана? Условна присъда и да върне откраднатото, а тя кво каза - че няма да го върне. И си остана с условната.Когато оная мутреса прегази детенце на пешаходна кво стана? Условна!Аре недейте да лаете толкова когато сте се усрали до ушите.

9

Анонимен

преди 9 години

Подписват за Южен поток и от някъв сайт Бивола ,разбираме че те са продали 60 или 100 там колкото и да са декара на Южен Поток ?? Подписват с Уестинг Хаус ....4 дена преди края на мандата....сделка за 5.4 млрд .....Гласувайте за БСП...и децата и внуците ви да са бедняци като Вас.....Това е партия разрушител на държавата.....

8

Анонимен

преди 9 години

Смешна държава ей..........Тия от ДАНС чакаха да падне кабинета,че да го арестуват.....Смешници.....смешници....дори не смеете работата да си свършите ...Кмета е от БСП и тях ги е страх да не би да имат проблеми с партията след това......

7

ъъъ

преди 9 години

MADE IN БСП

6

DDT

преди 9 години

Симпатяга. Вместо да стане свинар, за което има и вид и акъл, той станал кмет- Нека кажем браво и на него и на Компартията и на електората. И да ги краде още дълги години.

5

tih velikan 681

преди 9 години

Ubefen sum che e narochen i burzo mu nameriha za kakvo.Ami varnenskia Kiril Jordanov,ami Sofianski i kup drugi kmetove..ami Stanishev,Hristo Biserov Dogan Siderov offfff....znaete si dobre kochinata vsichki,no toya e bushon..Terminal 1,2 rabotyAT V PULNA PARA. ..

4

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да се линчува заедно с другарите Станишев и тем подобни лешояди от БСП и БКП и т.н. Докато не започне народа да линчува подобни *** нещата все така ще си останат. Този и крал крал че се е осрал. То бива ама чак пък толкова. Хората умират от глад а този тарикат преяжда с нашите пари. Ай сиктир мръсно гадно ПСЕ. Да се разстреля веднага!!!!

3

;)

преди 9 години

Гарантирано от ГЕРБ

2

Анонимен

преди 9 години

Приказвайте си каквото искате, обаче ако тоя беше гербер и управляваше Герб, никой с пръст нямаше да го пипне.