24

До редакцията

преди 9 години

Днес.бг, на нас са ни по-близки до сърцето България и българите.Като ще преписвате, надявам се само от умствен и духовен мързел, насочете се към български източници. Дано поне от улеснението, че няма да превеждате, ви домилеят род и родина и си спомните скъпите жертви, загинали за трагично несъстоялото се обединение на българското племе. Мерсим за снимката на Ройтерс, мерсим за гледната точка на агенция Стратфорд, те няма да споменат Дойран.Вечна памет на загиналите!Бог да пази България.

23

ДО 7

преди 9 години

За Ленин си прав,абсолютен психопат като онова френско адвокатче Робеспиер,дето за една обида почва да избива хората!Но за Сталин грешиш,не е психопат!Той е гениален администратор,със страхотна избирателна памет като Александър Македонски и Наполеон!И добре си служи с главата си!Това е човека,който реално създаде СССР!Бил е работохолик,абсолютно безжалостен към всичко и всички, и болезнено амбициозен!Добре че са го убили,иначе ядрената война не ни мърдаше!

22

Анонимен

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълТЪП СИ КАТО ГЪБА

21

pastoral

преди 9 години

човек трябва да се вгледа в с хемата на системата на първата световна война за да разбере какво го очаква дори в 31 век!

20

Брaнник

преди 9 години

Непобедимите войски нa Центрaлните Сили зaгубихa войнaтa нa политическия фронт, ето товa е истинaтa зa Голямaтa войнa!

19

до №18

преди 9 години

"KOGATO CHETA PROSTITE KOMENTARI IMAM CHUVSTVOTO CHE NIE BALGARITE NE SME BILI 500 GODINI POD TURSKO ROBSTVO..."Ами били сме за твоя изненада. И вземи усвои кирилица - не е вредно. Ей така от обща култура. Щот уж се водиш българин.

18

Анонимен

преди 9 години

За нас най-важни са последиците от налагането на Ньойския "мирен" Договор откъснал Македония от родината ни България. Западняците са извършили грях спрямо България и ще си плащат за това. Казах.

17

Анонимен

преди 9 години

KOGATO CHETA PROSTITE KOMENTARI IMAM CHUVSTVOTO CHE NIE BALGARITE NE SME BILI 500 GODINI POD TURSKO ROBSTVO A 500 GODINI POD EVREISKO..... MOMCHETA SLED KATO OPLIUVATE VSICHKI SHTE SPITE LI PO DOBRE??? ***

16

Петкан

преди 9 години

Само *** или неинформиран *** ще отиде на фронта, за да се бие за хазарските интереси. Представете си да се биете за *** Плевньов, Местан, Станишев или Тиквуня! Децата им в чужбина, подземни тунели от Парламента, Президентството и Мин. Съвет към летището, а вие *** на фронта за да си оставите децата сираци.

15

Петкан

преди 9 години

В основата на всички войни от началото на 20 век та и до сега стоят едни "сладурчета" от хазарски произход. Та тези господа са се впили с дъжавния апарат на почти всяка "демократична" страна по света. Тъй като капиталистическата система се движи към центъра на една финансова и материална спирала, щом наближи криза те правят война. И така кривоглавите оядени мародери, плод на кръвосмешение отлагат своя край вече 100 години.

14

Анонимен

преди 9 години

В основата и на двете войни стои Франция.В опитите да диктува нещата.Същото сега го правят щатите.

13

Анонимен

преди 9 години

От време едно войните са за ресурси.А познайте кои има най много ресурси и кой е най - мразен от тези дето са разхитили ресурси си!

12

Историйка

преди 9 години

Българинът е ***, но упорит! То дето загубихме Първата, ами я оплескахме и с Втората , а сега май-май отиваме и към третата, която пак ще загубим с "любимата" Германия...

11

Анонимен

преди 9 години

Почти всички проблеми на съвременният свят започват от това, че Централните сили загубихме Първата световна война... Ако бяхме спечелили нямаше да има комунизъм, нямаше да има фашизъм.. САЩ нямаше да станат световна сила... А България щеше да е една от доминиращите европейски сили...

10

Анонимен

преди 9 години

Френския историк Емануел Тот каза: Германия е следващата! Със своята роля немците сега способстват за предстоящата катастрофа към другите европейци и в един прекрасен ден към самите се беси!

9

ODESSA

преди 9 години

Хах, фашист е да. Толерастите се покрийте някъде.

8

Анонимен

преди 9 години

баси, преводачо, незнаен, оправи си времената!

И нещо е хубаво да се отбележи за СССР. Германците решиха да се отърват от Русия, като й изпратиха престъпника и бивш затворник Владимир Улянов, пълен психопат, шизофреник и ***. Качиха го на прочутия Железен влак и го пратиха в Русия да прави революция. И успяха - същият Улянов, нарекъл се Ленин, свали царя, после го екзекутира, извади Русия от войната и създаде основите на зловещата империя СССР, за да дойде другия психопат Сталин. Все психично болни в тази държава, ей го и сегашния фашист.

6

Анонимен

преди 9 години

То вярно че СССР банкрутира и се сгромоляса бързо, ами САЩ като са банкрутирали и не щат да се сгромолясат какво правим тогава?

5

БГ мизерията

преди 9 години

Германското разузнаване: "Русия има интерес България да фалира"Санкциите срещу Русия започват да дават резултат, но Путин все така продължава да разширява сферите си на влияние, включително към България, са изводи от анализи на германското разузнаване, пише "Дойче веле"За България и руските интереси вероятно е ставало дума на заседанието на Комисията по външна политика към Бундестага на 2-ри юли, пише днес Зюддойче Цайтунг.Според автора на статията, най-известния германски разследващ журналист Ханс Лайендекер, по точка втора от дневния ред в това заседание са участвали президентът на