9

Арогантен и прав

преди 9 години

Сушеното филе е толкова български автентичен продукт колкото и чушкопека. Мислят си че са го открили те и на скоро а то било измислено преди векове от други народи. Но дори и така за жалост безполезни като всеки друг български измислен продукт. Сушеното месо е ужасно жилаво, а може да е на суджук, чушкопека е излишен защото има фурна, а скъпата софийска пластмасова кутиика с чучурче за студена вода от хладилника е заменима с кана.Да не си мислите че и шопската салата е от България.

8

...

преди 9 години

ne sam specialist po tezi vaprosi za da se izkaja pravilno , 4uvala sam kakvo li ne

7

Lukanov

преди 9 години

Zashto prodalzavame da se zalagvame.Tezi producti si gi haresvame samo v Bulgaria.Daze I v Bulgaria veche znaem,che ne e tova koeto ni se iska na nas.

6

Анонимен

преди 9 години

в това е смисъла да има ограничения. ако ти правиш една реномирана марка вино - асеновградски мавруд например и някой казандия започне да продава долнокачествено вино със същия етикет на два пъти по-ниска цена ти подбива клиентелата.....

5

M

преди 9 години

Не знам колко са традиционни, но съдържанието им няма нищо общо с истинско месо и подправки.

4

az

преди 9 години

Хубаво е че са защитени, но лошото е че сега само тези, които са подали заявление за марката, само те ще могат да го произвеждат.Като всичко българско, все да има ограничения за българските производители!!!:(

3

исус

преди 9 години

Горнооооооооряховският суджук не е ли в червената книга вече?

2

Hahaha

преди 9 години

Kak kude? V ofisa na partiiniq sekretar!

1

Анонимен

преди 9 години

Ако ще изчезнат от софийските магазини както горнооряховския суджук, по добре да не ги резервираме!Някой знае ли къде има суджук горнооряховски?