20

Мирослав

преди 9 години

Това е резултата от няколко фактора! Знаете ли колко гори реституираха преди години точно в тази част на родопите? Много! И сега всеки собственик на гора я сече колкото може за да продава дърва! Коритата на реките не се чистят профилактично никога в България! Чака се да стане потоп за да се сетят, че всичко има нужда от поддръжка! Канализация или дренаж покрай пътищата или в населените места няма и водата минава откъдето може... И това е резултата за съжаление..

19

alkap

преди 9 години

Barekov е мойта мечта за селски политик. турчетата такъв номер ще му спогодят на тоа тъпан че свет ша му се извие и робния му град кючук парижжж малак ша му се види сега не го чувам обаче за бедствието

18

ген.Луков

преди 9 години

Да се вкарат в затвора тези които изсякоха горите и ония които им подписаха разрешенията за това.Това е.

17

vanko84

преди 9 години

в вторник 29.07. някой гледал ли е към небето,аз гледах и сигурно 7-8 самолета прелитнаха тук там се виждаше хиксчета и чертички очаквах го но докато сме под командване на ес и сащ,все ще сме мачкани,първо погледнете обективно ,после драскайте,***

16

Анонимен

преди 9 години

До dragunov7.62"...Не се безпокойте " корабът потъва вода има за всички".Най-близката точка, това е дъното!

15

Анонимен

преди 9 години

Гнусните ни политици не се вълнуват от потопа, за тях най-важно е да имат какво да крадат.

14

симфониявламинор

преди 9 години

До Анонимен 13грамфон свири мама плаче

13

Анонимен

преди 9 години

защо локални са явлвнията?ХАРП!

12

Анонимен

преди 9 години

do 9 nikoi ne ti e dlyjen evropata dava pari, a dyrjavata pravi drugoto - niama dobra dyrjava - niama i pari. ni6to ne e na red v BG i 6te e o6te 1000 godini taka.

11

Анонимен

преди 9 години

Да раздават пари на хората.

10

Анонимен

преди 9 години

По БНТ 1 дават виенската филхармония.

9

dragunov7.62

преди 9 години

До 8:Имахме армия имахме и железни мостове , сега няма армия , мислиш ли че ги има ония десетки , стотици съоръжения от едно време .Аз лично мисля че голяма част ако не и 90% от тях отдавна са претопени , както и населението на държавата . Не се безпокойте " корабът потъва вода има за всички".

8

joro

преди 9 години

хаарп...

7

антиевропеец

преди 9 години

За всичко е виновна Европа ,че не ни почисти деретата и не укрепи коритата на реките в селищата. За какво се присъединихме ,ако трябва сами да правим всичко !

6

ИСТ

преди 9 години

Армията има десетки железни мостове в резерва. За война ли ти пазят .Вместо да ръждясват, да ги монтират на място на съборените мостове, а като направят нови, да си ги приберат и да чакат да обявим война на американците за да ги ползват по предназначение. Политици, армията е българска а не на Занзибар.

5

До АНТИМУТРА

преди 9 години

Само дето никой не знае къде точно е тоя твой язовир?Ако визираш рибарника, той е под селото. Точно в тая част на Родопите язовирите, и особено големите, са малко нещо кът.

4

До Бебок

преди 9 години

Дюд, не мога да съм фитка с теб, щото и между равните винаги ще се намери някой, дето да е по-равен."..."Орязали са дървета и са ги оставили вътре и тези дървета са направили беля и са отклонили реката, вместо да си върви по коритото, направило си е ново корито и ни е отнело всичките дворни места, твърди Мариана Топалова..."Тук е заровено кучето. Никой не знае повече от местните за направените зулуми. Да не говорим, че по ТВ ни проглушиха ушите за разните кодове. А че сме серсеми, си е ясно

3

АНТИМУТРА

преди 9 години

Язовир не се изпуска по-време на пороен дъжд!

2

АНТИМУТРА

преди 9 години

Някой умник е изпуснал язовира за да не прелее иначе такива неща не се получават!

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Защо наказваш Боже...невинните български граждани от села и...паланки.Виновните са в София в правителство,в парламент и се крият в тук там,като местни феодали;виж ги и дейсвеай спрямо...тях.