8

тра-ла-ла

преди 9 години

...тц-тц-тц... и синдикати и работодатели плямпат празни приказки. Простотията е заляла обществото... непознаването на законите и откровеното желание за неспазването им блика отвсякъде. Има закон и той трябва да се спази.

7

Анонимен

преди 9 години

Всякаква национализация или синдикализация на загубите на КТБ ще бъде пагубна за държавата. Загубите трябва да се покрият само от вложителите и кредиторите на банката и те да си разпределят и активите на банката.

6

ЕвроGay

преди 9 години

Ей заради тия сме номер-1 отзад напред.

5

Анонимен

преди 9 години

Лешоядите надушиха мършата. Лешперите надушват келепира.

4

Муни

преди 9 години

Какви синдикати са тия кавалли ???Вместо стачки да правят те под масата се споразумяват.Ама под масата само кавали излизат.

3

ДС

преди 9 години

хм..къде бяха тези преди 1 година когато се протестираше пред Парламента ? Ченге до ченгето.. съсипаха държавата.

2

yA

преди 9 години

Очевидно в България трудещите вече нямат никакви проблеми:- няма дискриминация по пол, възраст или етническа принадлежност,- условията на труд са прекрасни,- възнагражденията са високи, един вид европейски,- зачитат се правата на почивка, отпуски, правото да се ползва отпуск по болест,- няма незаконни уволнения,... та г-н синдикалистът реши да ходи и да оправя КТБ.Ами освен ние да сформираме комитет за вдигане експертния потенциал на синдикатите ;).

1

шщд

преди 9 години

Странно, синдикати и работодатели започнаха често да играят заедно! Явно трябва да се настроим пак за някакви бурни преживявания.