13

Анонимен

преди 9 години

...и не само руснаците... Всеки нормален и обективно мислещ е на същото мнение! Гнуся се от антируската пропаганда, но има ***, които се кефят от това, защото са ......***. И те нямат обяснение за себе си.

12

anonimen

преди 9 години

Amerikancite naliaha 15 miliarda dolara na huntata v kiev samo i samo da sazdadat konflikt

11

фен на хан Крум

преди 9 години

Самолета трябваше да падне на руска територия, ама сбъркаха в изчисленията. Остава открит очевидния въпрос защо трасето съвпада с района на бойните действия? Очевидно , че задължително то да бъде преместено, но не е направено защото самолета трябва да бъде свален. На украинските РВД им е наредено така да бъде. Това е изгодно най-вече на американците и донякъде на украинците. На руснаците това им вреди и не им трябва. От там нататък на тези, които имат глави на раменете пояснения не им трябват.

10

ВЖ

преди 9 години

youtube/watch?v=fCChBvDsz54

9

Анонимен

преди 9 години

Абе а къде са американските "неоспорими" данни за катастрофата?Кой ден мина вече и кутиите са разчетени - защо америте мъчат като наакани?(Дали руснаците пък нямат основание да са сигурни че Киев е оплескал работата?)

8

Алекси

преди 9 години

Поправка: до 1 !!!

7

Алекси

преди 9 години

До !Пълен *** си, нещастнико! Ние пием повече от руснаците и сме зли, като се напием. Но сме цвете, сравнени с англо-саксите. Обичай си ги, тези от Острова са най-обратните *** на планетата, за това си се обичайте! Колкото до мамашите, знай, че рускините са активната страна в секса и моето пожелание към мъжете (не към теб, ***!) е:"Да ти даде Господ да побъдеш с рускиня!".

6

Удивен

преди 9 години

До !Че, защо им е одеколон! Доколкото ми е известно в Русия се произвеждат на 100 марки водка!

5

!

преди 9 години

До до 4,естествено, че ги разбираш, черните паламарки явно са ти любими, с кремче! А за дащните мамашки е много лесно, ела в Поморие да ги видиш, мъжете им пияни заляни, а те си търсят българи да ги тъпчат. Ама какво ли ти казвам, ти си от обратната страна, любител си на черните пантери )))))) хахахаха...

4

Анонимен

преди 9 години

Започват да схващат дори руснаците. Скоро ще разберат, че бунтовниците са го свалили. Не нарочно разбира се. А защото са некадърници. И няма никой да се учуди защото некадърници там дал господ. Досущ като онези, които вързаха с тел стрелката в московското метро.

3

Анонимен

преди 9 години

Армията и службите на Киев виновни за падането на Боинга.==========А тези, които им пишат сценариите и инструкциите невинни ли са?

2

Анонимен

преди 9 години

GOLIAM E PRICENTA TAKAMISLESTITE I PO SVETA.HORATA VE4E VIZDAT ISTINATA .TERORIST NOMER EDNO E USA

1

!

преди 9 години

Напълно нормално е това! След като по руски данни, 40% от мъжкото население на Русия са алкохолици, за един одеколон ще обвинят даже и Горбачов, че е свалил самолета! Алкаши и дащни мамаши :)