14

Манга

преди 9 години

Тоя как се е ухилил, сигурно добри пари е взел.Да ни е чистита новата АЕЦ!Първата Хамериканска:-)

13

Станимир

преди 9 години

Важно е в договореното до момента да се опише, така ще се избегнат спекулациите, кой как защитава държавния интерес

12

Енчо

преди 9 години

Този договор и неуредиците по него са останали още от управлението на ГЕРБ, които тактично избягаха от отговорност и оставиха за пореден път другите да им поправят грешките

11

Павел

преди 9 години

БСП си остава единствената партия която може да овладее кризата в страната и да възстанови икономиката

10

Александра

преди 9 години

Надявам се Стойнев да изясни положението и да действа на ниво

9

Киро

преди 9 години

Много е важно тази изключително важна и напрегната за страната ни ситуация да бъде решена по възможно най-добрия начин, вярвам, че БСП ще намерят начин

8

Един

преди 9 години

Трябваше това недоносче да го сложите за шефче в БСП. Ей тогава щеше да има *** и сеира. Я кажи бе, стойнефф, след като няма да сме опитна площадка, къде има такъв работещ реактор по света? И я кажи - ти подписа ли се под документ с цена, или не се подписа? Мамка ви, искаме закон, в който да пише че всички документи, подписани от лица на държавна работа, са публично достояние!!!! Ние ти плащаме заплатата, а ти ще криеш какво си подписал, ей мамка ти и фъфльото!

7

Анонимен

преди 9 години

Не се чудете защо БСП ще загуби и тези избори. Сами са си виновни. Както казва народа " лакома дупе два к*ра чупи. Е те са на път да счупят 4. Успех на изборите, аз ще гласувам против тях, защото са продажници на българския интерес.

6

селфи

преди 9 години

Готино селфи, но не за министър.

5

кадри

преди 9 години

Тоя закова последния пирон в ковчега на бсп

4

Анонимен

преди 9 години

Значи провалихте нарочно Белене защото няма България интерес за нов АЕЦ, но сега щом американците казват - хайде добре. Трошете пари, теглете заеми от Американски банки, но въпроса е знаят ли евреите за *** или не им пука?

3

zeus

преди 9 години

Само да предлагания от Уестингхаус реактор има ли го работещ някъде или ще сме си баш опитна площадка. Чувам, че е преработен стар модел, на който за по-ниска цена са спестени между 30 и 50 процента от помпи, тръби и друго оборудване, което не звучи много обнадеждаващо.

2

BG

преди 9 години

Много бързате бе - 10 години. Дай след 20 да стане ако може, а? Първо турците да направят 1-2 АЕЦ и после... А междувременно - Белене е много "лоша" идея, защото ... е руски проект.

1

Анонимен

преди 9 години

Вятъра на промяната поотмина и мадурко стойнев пак почна да се обажда!