29

щастлив ерген

преди 9 години

Най-вероятно се разкайват за направената грешка...

28

Hahaha

преди 9 години

do 31: Lisica si ti eiiii !!! hahaha, opasna opasna

27

Анонимен

преди 9 години

Стреса пречи на ерекцията.

26

Анонимен

преди 9 години

Моят заспа във ваната,аз източих водата с цел безопасност,събудихме се сутринта и се уговорихме да не казваме на никого:) Умираше от болки в гърба,а приятелите му го потупваха о рамото с думите:"то вярно,че е брачна нощ,ама бива и така да не се пазиш, бе човек?!":)))

25

дедо Ташунко

преди 9 години

Прави са двойките. Секса е хамалска работа.

24

до 10

преди 9 години

И аз кат тебе. Леле, минавка брато. Не съм знаел що е туй Скрабъл.

23

вергил

преди 9 години

След сватбата си легнах да спя.Изобщо не ми беше до секс след цялото това напрежение покрай сватбата.Що се отнася да секса-въпреки,че не съм с оня 20 годишен к..........сега на 40 години знам много по-добре как да задоволя една жена.Опита е от голямо значение.

22

Анонимен

преди 9 години

По времето на социализма една от любимите теми за сатира и обиди по адрес на българите е била тази за парите, които се даряват на младоженците в сватбения ден. Твърдяло се е, че когато останат вечерта сами, най-напред се втурвали да преброят събраните пари, но други журналисти твърдели, че още на самото тържество булката се затваряла в клозета, за да преброи парите, или че алчната и нетърпелива свекърва я завличала там, та заедно да преброят събраното.

21

Анонимен

преди 9 години

Първа брачна нощ=първи сексуален акт на двойката - това правило е било валидно някога.В наше време,младата двойка има нормални сексуални отношения дълго време преди сватбата и това,че са се оказали подходящи един за друг в качеството им на сексуални партньори, е една от причините да решат да създадат семейство.Това поне е валидно за онези,които живеят в рамките на европейския цивилизационен модел.Ако сватбата е била шумна и многолюдна, естествено е да са много уморени и да предпочетат да спят

20

Иван Пешев

преди 9 години

Айде стига с тези преведени статии, толкова ли е трудно да сенапише , че една голяма част спят уморени и пияни , а друга броят парите. Не вярвайте на днес.бг четете коментарите.

19

Анонимен

преди 9 години

Лягат и спят като мъртви. Една сватба си е сериозно изпитание за тялото и духа.

18

Анонимен

преди 9 години

Мъж, жена боледува тежко бива изхвърлен или грабва си чукаьата. Спасявай се! Нищо подобно не се оставят докато не види онази жизметадостна и жива жена когато се е запознал с нея. Или той болен примерно 20 кила гледа го като малко дете докато не стане онзи здрав мъжага. С който се р запознаьа тогава. Секса и *** всеки ги, може и са част от люовната игра.

17

Анонимен

преди 9 години

Британците са консервативни и при тях все още важи правото на първата брачна нощ - ius primae noctis.

16

Анонимен

преди 9 години

Винаги подхождат с разбиране един към друг, не може да ти е зле или в работата проблем. Има причини и те не са в теб. Като изхождаш от това, че познаваш мъжа си, приятеля си, приятелката, жена си. Причини има но там работата че не да в теб. Разбиране, подкрепа, голямо доверие уважение, обич,приятеьство.

15

Анонимен

преди 9 години

Имате ли си доверие, уважението разбирането особенно в тежки моменти с брак, без брак помагат си винаги. И винаги са заедно, когато е трудно тежко и не върви. Л@@@зането и селкса всеки го може.

14

Анонимен

преди 9 години

Някои така не се женят, но живеят си заедно. Раждат им се деца и след това решават да си узаконят връзката.

13

Анонимен

преди 9 години

Е ти какво чатеаба на свекървата ли да покаже на сутринта? Сина я взел чесна? Колко са опъваьи прожината преди церемонията да се състои.

12

Анонимен

преди 9 години

Въпрос на вкус...

11

Анонимен

преди 9 години

Аз моята я лизах докато се поливаше с остатъците от шампанското. Това е единствения случай в който пия алкохол. Такъв съм си аз... всеотдаен.

10

Анонимен

преди 9 години

А на мен ми беше дошло до гуша от сватбарските изпълнения на гостите.