8

иван

преди 9 години

елате в Холандия за да не ви тормозят в Бьлгария жадните за работа полицаи!))

7

До 3/5

преди 9 години

Смешнико, продължаваш с автоголовете, разбира се, че съществува дума "информираността", провери в търсачката, че си *** не вярвам да си признаеш...

6

котарак

преди 9 години

Наркоманчетата пак ще се развихрят в защита на любимото си тревисто растение канабис !!! хахахахаха смешници , ако не се напушите няма как да се правите на мъже..........

5

до 4

преди 9 години

До До 3Не се оставям недорасли тийнеиджъри да ме поучават. Роптай си колкото искаш.Погледни собственния си правопис. Дума "информираността" не съществува в българския език.Може би съществува някъде в езиците на въпросните наркомански държави, но не и в българския.И стига си си правил реклама в сайта, дилърче недорасло.

4

До 3

преди 9 години

Неграмотността ти лъха не само от правописа, но и от информираността.Сигурно имаш фуражка на главата.

3

Анонимен

преди 9 години

"Конфискували са ги за да ги изнесат за нормалните държави, където процесът на легализацията бавно но сигурно набира скорост, а в няколко вече е и окончателен факт."И кой са тези "нормални държави" ? По-скоро леко наркомански държави.

2

Джъстиса

преди 9 години

Конфискували са ги за да ги изнесат за нормалните държави, където процесът на легализацията бавно но сигурно набира скорост, а в няколко вече е и окончателен факт.

1

Анонимен

преди 9 години

Огромен успех на овчев в борбата с организираната престъпност - направо е готов за орден!