13

Анонимен

преди 9 години

А банката на Боко Тиквата - БАКБ нищо ли не е намазал. Язък, защото точно той една година плямпа, че Държавата се сривала, в частност и КТБ. Той презизвика вълната от теглене на депозити, а после се сниши и замълча като ***.

12

рентиер

преди 9 години

А аз от 20 год. си ги внасям в БАЛКАНБАНК...

11

Одитор

преди 9 години

Добре е да се знае, че най-добра е немската ПроКредик Банк!

10

защо ли е така?

преди 9 години

Банките в западна Европа за трансфер на евро към БГ банка вземат по 7евро,а в БГ от банка в банка сумата е пак в евро - 25евро .Ба си и мошениците търтеи.

9

Ф.С.В

преди 9 години

Все едно аз да отворя чейндж бюро и да напиша отпред с големи букви - БНБ !!

8

Ф.С.В

преди 9 години

За какви банки ми говорите ? всичко е лъжа - какво е ДСК ? айде кажете ми че съм ***? защо ДСК при условие че е купена преди над 10г от ОРТ е с името ДСК? защо лъжат найвните дъртаци с това име ? ДСК отдавна не е Държавна Спестовна Каса и името трябва да бъде забранено! но защо никой не си прави труда от политици и какви ли не организации следящи банкови сектори защита на потребителя и т.н.

7

Анонимен

преди 9 години

И кво - хората с пари от руската отиват в западните банки. Що ли?

6

Анонимен

преди 9 години

И в тези банки има мутри, но чуждестранни, тъй като собствениците им са чужденци. Вероятността е много по-малка да се случват в България подобни неща от страна на дъщерни компании-банки, защото банката-майка има много голяма мрежа и ще загуби много репутация, за да се възползва от дупките в българското законодателство. Малко да се замислят от Парламента защо продължават да подкрепят българската олигархия толкова явно,защото няма отново да има осъдени, а самия Парламент е без подкрепа т.е.крадлив

5

Бурканбанк

преди 9 години

Бурканбанк е най-голяма банка в България.

4

Анонимен

преди 9 години

Пирамидите стават все по-големи и неуправляеми.

3

Той е

преди 9 години

Е добре де, привлекли са пари, ама това са само хартийки, и то чужди, кво прайм, оттук-нататък?Набутваме ги в трезора, да хващат мухъл, или преработваме в тоалетна хартия?

2

мазен банкер

преди 9 години

100% чиста работа.

1

Анонимен

преди 9 години

Тук сигурно няма никаква далавера.