30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен45 - Точно така! Сега е време на другите крадци.

29

ую

преди 9 години

Тая докато се оплакваше че борисоффф пращал хора да я плашат сега са голяма коалиция тоест патерица на герппп. За долнопробна държава - долнопробни псевдо самопровъзгласили се политици. Бай Гандовци вижте се на бГ банкнотите.и

28

Анонимен

преди 9 години

За герб повече няма да гласувам

27

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ СА ЕДНО КОТИЛО ТИ ЗНАЕШ ЛИ БЪЛГАРИНО

26

Иво

преди 9 години

ТАЗИ ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА, ТЕ Я НАМЕСТВАТ............

25

Днес БГ ?

преди 9 години

Програмата ви е ограничена отвсякъде като вас самите мили и скъпи журналистчета. Най-добре е да се заемете да работите нещо друго. Полезно и за вас и за страната.

24

Анонимен

преди 9 години

Комитет за Национално Спасение ВАСИЛ ЛЕВСКИВОЕНЕН СЪЮЗ БНО Шипка

23

Анонимен

преди 9 години

трябва преврат иначе тия ще ни разкатаят мамата

22

Анонимен

преди 9 години

До ИвановАми то ние обикновените граждани нямаме вина, но институциите, които допускат нарушаване на конституцията са отговорни. Това, което ние можем да направим е да протестираме, да гласуваме против тях и това е. Според мен наказателен вот ще махне цялата мафия и ще доведе нови и чисти личности, а не *** на БСП и ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 9 години

Много ме "радва" избора на вътрешен министър- т.нар. специалист по сигурността инженер Йордан Бакалов. Пълен смях, но не по точно позор. Тоя криминален тип, който грабеше България с Костов през цялата си политическа кариера само е облагодетелствал себе си и кликата "приватизираща" БГ. Направо не се търпи вече тая смрадлива държава. Както винаги със старите к. в новия бардак. Омръзна ми.

20

Бай Петър

преди 9 години

До Кашчей БезсмертнийЧакай ти Левски да ни спасява, ние сами сме си виновни, че позволихме на още една турска партия да се регистрира и узакони и да влезе в РБ. След като е регистрирана тя вече има право да участва във всякакви коалиции, блокове и съюзи.

19

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

До ДПС и НПСДХората са прости. Много прости. Беше им хубаво, га Боко и Цвъки ги клатеха в захлас - ток, газ, храни, замразени пенсии и заплати, увеличаване на пенсионната възраст, "Ало, Танов!", мат'риала и хиляди други гнусотии... Но на простака му харесва!

18

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Левски, СТРЕЛЯЙ!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Aко тия сa хорaтa, които ще ми чертaят европейското бъд3щ3, не блaгодaря!Окaзa се че още в нaчaлото тaя,шaв,,,рaн,тия ни е прецaкaлa брутaлно, нa кaкво можем дa се нaдявaме,тогaвa от т.нaр десни сили в Бългaрия!ПредaтелиЛицемериМутриМaсониПрестъпнициКой ще ви зaстреля нaй нaкрaя?

16

ЛИКА ПРИЛИКА

преди 9 години

2 МУТРИ

15

ДПС и НПСД

преди 9 години

Кой вярва на Касим Дал, Корман Исмаилов и Кунева? Както знаете конците се дърпат от Турция, а Касим Дал е ехото на Турция. Как мислите се създаде още една конкурентна партия на ДПС, при това без никакъв шум? Всичко стан тихомълком и изведнъж тази партия влезе в турския бардак РБ, за да го използва като инструмент за заместване на ДПС. Тези партии за права и свободи, движения и така нататък са турски. Касим Дал си помисли, че партията му НПСД ще мине ДПС защото и тя е за свободите на турците.

14

Анонимен

преди 9 години

Съвсем ще я втасаме, ако РБ влезе в парламента и стане *** на ГЕРБ. Трябва да си турчин, за да гласуваш за турската партия в него.

13

ционисти

преди 9 години

Плевнелиевоглу, в кaчеството им нa кaкви ги кaниш тия помaци от РБ, бе!Рaзбери, че *** пaртии герб бсп дпс рб и aбв, които сa пишaт големи европ3йци сa против товa ни3 и дa имaме европ3йски доходи!Зa,тях инвеститор,е,някой дa,дойде и дa ни открaдне ест2ствения монопол, дa купи и ликвидирa бългaрско конкорвнтно производствоНе не и не нa геноцид, не еничaри кaто вaс, чорбaджии, избихте един нaрод

12

ognyanz

преди 9 години

До КТБ: Нещо си закъсал с парите за почивка, а? Е, който се надява на 8% лихва си поема риска. Така беше навремето и с финансовите пирамиди, но на тези, които пострадаха от тях не им върнаха нито стотинка. А вложителите в КТБ ще си получат гарантирания минимум - като му дойде времето.

11

Анонимен

преди 9 години

Кои бяха тези "Реформаторски блок"? И какво ще реформират, като те са деформирани от където и да ги погледнеш?!?!?