85

rose

преди 9 години

Здравейте, аз съм г-жа Роуз Badmus, частен кредитор заем, който дава живот времеви възможности заеми. Имате ли нужда Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Търсене размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние прави надежден и бенефициент помощ и ще бъдат готови да ви предложим заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: (roseofsharonfinance @ gmail)

84

Hahaha

преди 9 години

4ehlio

83

Pavkata Popov

преди 9 години

Vinagi, kogato Bulgarskata Armia e pechelila pobedi, politicite sa dokarvali stranata do ncionalna katastrofa...

82

Анонимен

преди 9 години

ПАСТИРКЕЕ МАЙ ЩЕ ТЕ СМЕНЯВА БОЙКО ТИКВАТА ТАКА СЕ ДОЧУВА У НАШЕ СЕЛО

81

Анонимен

преди 9 години

A pyk na men mi dopadna Geramaniqta ei tyi predi 10 godin i da me biqt nema a se vyrna u typiq Bylgaristan Vie si stoite tam to ntrqbva nqkoi da izdyrja tie deputate i prezidente i balyci trqbvat

80

Анонимен

преди 9 години

До outsiderНе си прав. Няма да се наложи Плевньо да го убеждава, има си хора за всичко.

79

ДО 91

преди 9 години

аМИ ИМА МАЛКИ ПАРТИИ, НЕЗАВИСИМИ КАНДИДАТИ, КАНДИДАТИРАЙ СЕ И ТИ. Без олигархо-медийна реклама тия читави партии са неизвестни на избирателя, аз например Минчо Христов си го харесвам, защото никога не се продаде, все беше на страната на хората.

78

Анонимен

преди 9 години

Ами да не ловим самолета! Да но нямам никаква вяра в ГЕРБ, БСП, АБВ допадат ми реформаторите но тези приказки за коалиция с ГЕРБ ме отблъсква и от тях и съм в пълен ПАТ! Др. партии няма смисъл и да ги коментирам.

77

outsider

преди 9 години

Плевнелиев трябва да увещава бат'си Бойко, а това е безнадежна работа. Пък и за какво. Той и да обещае нещо, на другия ден ще се отметне.

76

Анонимен

преди 9 години

Именно ти не лови самолета, защото това е единствения начин да мърдаме напред а не да правим чужд брутен продукт. Наготово ни обират като еничарите навремето най-добрите ни чеда. Това си е чист гоноцид. Промиват мозъците на младите да нямат род и родина и ги лапат. После ни връщат вече част от паплачта като Велчевци и Дянковци да ни заробват... с дългове и колани претегнати.

75

Анонимен

преди 9 години

За честта на нашите окупатори поне у нас не ни спретнаха гражданска война както в Сирия, Либия, Ирак и Украйна Затова още по Сталински да им се дупим и да си слагаме вазелинец

74

До 86

преди 9 години

Не знам пропаганда ли е истина ли е но като гледам социологията от последните дни и нагласата на нацията се плаша. Ако се окажат прави защо се свали правителството на ГЕРБ преди година и половина? Защо имаше протести преди година срещу това правителство? Лошо е, че не тъпчем на място, а се връщаме години на зад. Глава ме боли вече и се чудя дали да не ловя и аз самолета за някъде, то се е видяло, че за на в БГ оправия няма.

73

82 до 83

преди 9 години

Мисли и гласувай само по джоба си и не се влияй от подлата пропаганда. Това е единствения начин да вървим макар и мъчително напред.

72

Анонимен

преди 9 години

200 милиона за наше здраве, а още 3 милиарда за Бойково и Росково здраве ...Хамериканците уредиха Сталинка за евро външен министър, да се прави на ястреб на русите и да ни разкажат играта. Тоя пост ни е само за да си пати България. Източна Европа се доказа като амирикански троянски кон в ЕС и отчасти руски.

71

Анонимен

преди 9 години

Дайте пример за едно успешно правителство и дайте идея на тези избори за кой да се гласува.

70

Анонимен

преди 9 години

даааа, предимно разумни мнения, наближат ли изборите от гербава пропаганда нищо не може да се прочете, човек почва да си мисли че всичко е от матряла.

69

Анонимен

преди 9 години

Президентът свиква партиите, увещава ги да ремонтират бюджета ИНАЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЛАГА НЕГОВИТЕ *** В КАБИНЕТА СЛУЖЕБЕН - ХАХАХАХАХА но човекът е доволен чрез конституционния съд обслужи зелените олигархоенергетици в ущръб на милионите потребители на ток. Е това е обединител на нацията.

68

Анонимен

преди 9 години

абе всяка година се наливат все повече пари в НЗОК а пък народа намалява какво и кой лекувате бе *** като за всичко си плащаме

67

Анонимен

преди 9 години

президентката иска да гепи по време на собственото си неотговорно към никого правителство

66

Анонимен

преди 9 години

I kvo da ti osigurqt za zdrave kato do teb ne stiga nishto a doktorskata mafiq ne stiga 4e krade ami i te reketira