28

Някой

преди 9 години

До АТАКИСТКато си славянин си оди в някоя славянска държава, тука е България! А иначе мацката бива и на 61, интересно ми е като млада как е изглеждала...

27

пешо фотото

преди 9 години

Егати специалните маймуни, специална техника за снимане им трябвала чак, ц-ц-ц.Политически коректната ви "новина" си е чиста пропаганда, каквато и при бай тодор живков немаше.

26

tortor

преди 9 години

Ето една актуална снимка, да не плачете. static.blife.bg//7e0da08a0744.jpg

25

Mitko

преди 9 години

Touchdowna v Basebola e kato, da vkara6 ko6 nasred igrishte za ritnitopkovci!

24

Имани

преди 9 години

Преэ эначителна част от 20 век терминът *** е бил иэполэван в частност эа обоэначаване на африканските роби!!!:-))) То бива простотии но пък чак толкова и това на фотоса, направо е смешно!!!

23

бае ви Курдо

преди 9 години

Като млада е страхотна,тук вече е възрастна!И изглежда много добре за възрастта си!Не разбирам какви са тия агресивни простотии и това скудоумие в коментарите!?Айде,да сте живи и здрави,че тоя свят има нужда и от ***!

22

pastoral

преди 9 години

колкото до "***", можехте да изразите надмощието си над форумните "***" по много по-друг начин. например, можехте да ни наречете "чикиджии" на вашата пачаобилна осноба, фацит: жената е хубава, макар и да не е еврейка от газа. ок. щом заповедвате...

21

pastoral

преди 9 години

23.от вас нищо не очакваме, госпожа, дори на 23, камо ли на ч8.

20

Анонимен

преди 9 години

Стига сте мрънкали ве на снимката е на 60 и кусур години какво очаквате? ***.

19

pastoral

преди 9 години

наложената, чрез медиите "хубост" не е хубост. все пак, ако ни покажат действителността, която направиха концерните за плюскане от "масите". картинката е направо отчайваща. цветът на кожата не определя толкова много красотата, а чертите, които са ни зададени от поколенията, преди нас, за това кое е безопасно и кое предизвиква инстинкти на отвращение от Възможна Зараза.

18

Анонимен

преди 9 години

Ами от днес.бг можеха да сложат снимкат от 70-те години когато се е снимала понеже няма почти нищо общо с това което в е момента понеже е на 61 години....

17

АТАКИСТ

преди 9 години

do 19Виж СЯ!Моника Белучи е еталон за красота- с нея не бива да се сравняват, но Ирина Шейк бледнее пред Никол Шерзингер като сексапил и женствена красота. Макар едната да е рускиня, а другата чернокожа. Просто не даде удачен пример с гаджето на Роналдо като сексапил и женско излъчване за бяла жена като това на Иринчето....Далеееч по обаятелни и женствени и харизмачични БЕЛИ жени има от Ирина Шейк, брачед! Иначе съм Бял и съм славянин!На Черната истина не мога да кажа бяла глупост..-расист!

16

Анонимен

преди 9 години

Нищо особено, има много красиви чернокожи момичета, но тази не е една от тях!

15

Анонимен

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълСтолицата на порното е в САЩ-Калифорния, а не Русия.Освен това тази има крив грозен нос и го имала и преди 30 години също.*** си ти, ако харесаш такава жена.Което за нас е плюс, че оставяш останалите за нас и обираш плявата

14

Анонимен

преди 9 години

ХУБАВ ЧЕРЕН НЯМАзащото е черен.Питайте хората от Южна Африка,оставете я тази Америка.Никога апартейда няма да умре.Мой приятел от Южна Африка-бял,казва-Хубава,ама черна.ТОЧКА.

13

Анонимен

преди 9 години

Абе не знам, ама Никол Шерзингер за мен е най-красивата чернокожа. Без да се замислям бих се оженил за нея, ако имах такава възможност.

***, какъв мъж, какви 5 лв? Вие нормални ли сте. На тази снимка жената е на 51 години. Освен това предполагам е правила толкова много козметични операции, че е опънала кожата като на тинейджърка. Вие от толкова гледане на руско порно по телевизията вече не можете да разпознаете чернокожа жена.

11

A

преди 9 години

Това на снимката е мъж, както онази африканска бегачка с многото медали се оказа бегач в крайна сметка :-)

10

Анонимен

преди 9 години

Аз ли не съм наред или това на снимката наистина е жена? Сериозно питам, защото мога да се обзаложа, че това е мъж. Не става въпрос за цвета на кожата.

9

Анонимен

преди 9 години

Момичето е грозно, съжалявам, че го казвам, но е истина. Не ме интересува черна ли е, или не.