13

някой

преди 9 години

За мен е най-великият ! Просто роден за комик ! Представям си блажената му физиономия, докато с умиление полива цветята и подрязва овошките си след снимачния ден, далеч от "ония наглеци" колегите. :-)

12

Анонимен

преди 9 години

Велик! Особено полицейските му филми са култови. Миналата година бях в Париж и естествено видях полицаи. Веднага се сетих за него и се разхилих! За сведение и днес френските полицаи си приличат на Крушо! :))

11

Анонимен

преди 9 години

Един от най-великите комици на всички времена, да почива в мир!

10

Анонимен

преди 9 години

Уважавам го! Искам само да отбележа:Един от филмите му е почти филм на ужасите - "Полицаят и извънземните".Друг негов филм - "Джо" - също е гаден филм, с убийства.Харесвам го в "Крилце или кълка", а също така в "Отново в Сен Тропе".

9

Анонимен

преди 9 години

личният живот, за това е личен. Всеки както иска и му харесва си го живее, стига да може да си го позволи. И заради това да те съдят "колегите" и да ти правят такива определения е доста "леко" и елементарно. Чак пък и с насмешка даже, егати комплексарите са били тия хора, нищо чудно че е странил от тях.

8

Анонимен

преди 9 години

До галактикаМистър *** е с друг велик комик-Норман Уиздъм,също покойник.Луи дьо Фюнес не играе там

7

Кратун

преди 9 години

Не виждам защо трябва да бъде сочено като лошо това, че е избягвал компаниите. Може просто да е бил интровертен тип и цялото това внимание да го е изтощавало психически. Всеки има право на лично пространство. Не можеш да се правиш на шут 24 часа в денонощието.Виж, за Роуан Аткинсън не съм сигурен дали на екрана не играе себе си.....

6

Нейkова

преди 9 години

Много го харесвам. На 61 години съм и продължавам да гледам неговите филми,особено когато нямам настроение.Да почива в мир.

5

АНТИМУТРА

преди 9 години

Беен си остава най-великия!Изяде нещата за гостите и им даде за пиене оцет със захар плюс за ядене наряза пръчки от дървото срещу прозореца му и ги топна в нещо непомня в какво. :D

4

АНТИМУТРА

преди 9 години

Поклон!Не е най-великия като Беен *** но имаше поне по някой друг интересен момент в различните му филми!

3

Анонимен

преди 9 години

Глупости!!! Едно време в БТА Паралели бяха публикували снимки на актьора и жена му тръгнали на пазар, всички случайни минувачи попаднали в кадър се превиват от смях. Луи си остава един от най-великите комици на 20 век, въпреки мнението на завистливите и некадърни колеги, попаднали случайно в обкръжението му!!!

2

Анонимен

преди 9 години

1 чаплин 2 луи.......

1

Уважаващ го

преди 9 години

И какво като не е бил забавен извън сцената ?? Добър актьор е бил. Гледал съм част от филмите му преди много години. Може би просто пред камера се е отпускал повече отколкото сред хората, които са били с него. Всеки човек си е личност, а смятам, че той е голяма личност в киното и не смятам, че това, че не е бил чак толкова забавен извън екрана го прави с нещо по-малко личност. В крайна сметка например, колко известни певци пеят пред близките приятели си така както на сцената ???Да почива в мир.