169

Ася

преди 9 години

Така е!

168

Ментолка

преди 9 години

Нагледахме се на желувките межди ДПС и БСП. Дойде времето, в което с тях се приключи! Дано никога повече не ни идва до главите такова нещо, като тройната коалиция!

167

Анонимен

преди 9 години

gerb-sbogom gringo

166

Анонимен

преди 9 години

Ако ГЕРБ са на власт държавата ни ще е стабилна!

165

Ирра

преди 9 години

Много хубаво им го каза! Браво, Бойко!

164

Tina

преди 9 години

Да оценят управлението си като успешно е най-голямата наглост, защо наистина подават оставка ако е толкова цветущо положението колкото го описаха, Бойко е прав ако бяха направили и прашинка добро щяха да се целуват и хвалят!!

163

don_toni1979

преди 9 години

Борисов е прав ако всичко беше наред тези крадци щяха да се целуват като някой гейчета по улицата точно защото доведоха две банки пред фалит и сега се опитват да прехвърлят вината в друг

162

Иво

преди 9 години

Държавата е в много лошо състояние. Просто от БСП искат да стоварят цялата вина върху друг. А най-лесния начин е за всичко да е виновно служебното правителство.

161

mihaela85

преди 9 години

Целувките им са толкова отровни и лицемерни, че дори и те се страхуват от тях!

160

Lidia

преди 9 години

До varg 191 6to za dumi?

159

Анонимен

преди 9 години

otchaqn si generale

158

ema

преди 9 години

Не знам как ще помогнем на страната си в близко време. Завещанието на БСП е най-тежкото наследство, което ни е застигало.

157

Анонимен

преди 9 години

Вместо да говориш глупости, питай твоята креатура президента защо отмени 20% такса за ВЕИ ? Намазани олигарси.

156

55 500

преди 9 години

Ако ще от 99 кладенеца вода да вади ,фесът дето го нахлупи си остава. Сега ще се прави всичко възможно ,за да се отклони вниманието от издънката с ДПС. Ама всичко възможно ,сакън, да се потули , да се забрави. Просто наблюдаваите ,свободната и независима преса ,дето се е изравнила с,, най-древната професия на света , как угоднически ,,ще притихне ,,за този гаф.

155

Митата

преди 9 години

Този се опитва да ни прави на ***. Докато управляваше прибра в НОИ частните пенсионни фондове, ограби Здравната каса с 1.8млрд и сега говори за апокалипсис. Що не помисли докато управляваше как резерва от близо 8 млрд се стопи на 4. До гуша ми дойде от неговите магистрали, които това лято се ремонтират. Не увеличи нито майчинските, детските, заплатите и пенсиите. За сметка на това от контрабанда с цигари с Цв.Цв. си напълниха гушите. Милиардите му са в чужбина.Неговата Цветелина е най-богата

154

Анонимен

преди 9 години

на 6 октомври ще се усетите, но ще е късно, като видите как Цаци, Бареци, ББ, Местановци, Прокопиевци и Пеевци се коалират. Като се върне цинзурата и започнат да ви трият всеки пост.

153

Анонимен

преди 9 години

чак сега се светнах че Бойко като мутра е бил като един древен хайдутин - борец за демуууууукрацията на матряла му...

152

Анонимен

преди 9 години

Време е да бъде зададен въпрос на Главния Прокурор Цацаров. Какви са мотивите му да бави повдигането на обвинения на Мая Манолова и Бареков за брутално нарушаване на предизбирните закони. Мълчанието по въпроса буди съмнение за съучастие.

151

Мая Костинбродска

преди 9 години

Пак ще го изработим момчета! Аз зная как се печелят избори. Първо обаче баламурника трябва да ни плати золумите. След две-три години като вдигне икономиката на крака, пак ще му спретнем някоя и друга манифестация.

150

ПОРЕДЕН АВТОГОЛ

преди 9 години

Когато партиите са слаби, идва райското време за крадците, рече Борисов И ТРИУМФАЛНО СЕ ПОГЛЕДНА В ОГЛЕДАЛОТО.