8

Тухлата

преди 9 години

Мнението на чужденците в тази статия за Великобритания ми мирише на приказката за лисицата и гроздето.

7

Цвете за мирисане

преди 9 години

За всяка нация може да се каже нещо добро и нещо лошо. Я се опитайте да изброите добрите и лоши страни на българите и ги сравнете с това което чужденците мислят за нас. Освен това хем "вежливи"хем "груби-хайде уточнете се кое е вярно. По отношение на песимизма и оплакването ,мисля,че ние сме шампиони.

6

Анонимен

преди 9 години

Аха, вежливи. Идете ги вижте по европейските курорти какви заядливи простаци са като се напият, само търсят с кого да се джавкат и да се сбият.

5

Анонимен

преди 9 години

***!

4

Анонимен

преди 9 години

итар-тасс...наистина, за руснаците и тяхното пиянство, ингилизите може и да изглеждат вежливи. ние сме ги виждали и на сл. бряг, и в испания...по-големи *** няма!

3

Една

преди 9 години

Деградирала нация, това са Англичаните ! А Камеран да не се притеснява толкова за емиграцията .... никой не иска да ходи там защото е хубаво, просто дават повече пари ! Никой истински българин няма да замени красотата на България, гостоприемството на Българина за държава като Англия и хора като англичаните ! Екскюз ми,Камеран не се "възбуждай толкова много" !

2

Находчик

преди 9 години

Колко е хубаво да прочетеш една статия, след което без колебание да отбележиш - егати скалъпеният и тенденциозен бълвоч.Вече ми става хоби да колекционирам заблуждаващи информации, тази беше добър улов.Давайте още!

1

Avi

преди 9 години

You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f***cking Poppins... LONDON.