28

До До ИСТ

преди 9 години

Ще си позволя да ти кажа, че и ти не си пример за божествен ум. Парламента гласува проектобюджет предложен от МС, така че вкарай малко мисъл в бозата.

27

BG

преди 9 години

Значи искам да заявя пред МОН че трябва да организират практиката и стажа на всички студенти по политология по света да се кара в България ! Щото другаде такава "политика" като тая на комунистите просто НЯМА !БКП е единствената партия която започна да плюе освен по политическите си противници, а и по ..... собственото си правителство :))) Сега да попитам другарите, на Бузлуджа тая година министрите от кабинета Орешарски ще бъдат ли поканени или не :))) А,коалиционния партньор ?!? :)))

26

Рали1

преди 9 години

Кутев,миналата година събора на Бузлуджа премина под надслов"България-на хората"."Тези,които протестират казват"оставка",ние казваме:знаем,че е трудно и няма да дадем правителството на Орешарски да стане плячка на задкулисни политически и икономически интереси,и реваншизъм.-СтанишевМного хора имаше с тениски на една банка.Защо дадохте правителството,кое е задкулисието,оплетохте се сутринта,понякога мисленето без опора е непосилно.Стегнахте ли си чинията за 2 август или ще залягате в храстите

25

bobo

преди 9 години

Кутев,Кутев,чули,че си пука!!!?? А,аз бих допълнил, ЧЕ СИ СКЪСАНА ПУКА !!!

24

*утев

преди 9 години

А да назначава хора и да продава земя на безценица на свои хора? Кутев кутееев, голяма си пука!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Тролчета и като гледате вашия шев на снимката горе в знак на уважение ще стоите и пишете прави

22

Пешко

преди 9 години

Съвсем доскоро кутевско-бузлуджанската матросовска команда пламенно и дръзновено защитаваше тезата, че е задължително бюджетният дефицит да се увеличи, че трябва да се вземат заеми, за да може да се вдигнат драстично (5-6 лв) пенсиите и майчинските (30-35 лв). След като позорно сдадоха властта, кутевци вече защитават точно обратното. Голям майтап как Боко ги врътна с актуализацията

21

ИСТ

преди 9 години

Колко е задръстен другаря Кутеулу. Буджета се актуализира не от правителството а от парламента,който още не се е разпуснал. Изказа се не подготвен-явно не се запомнил добра опорните точки на Моника Станишева. Слаба ракия.

20

Пешко

преди 9 години

Кутев великан! Няма толко *** бузлуджанец

19

Just Man

преди 9 години

Абсурдно е хора, като другаря Кутев да са политици и пресата ежедневно да ни занимава с техните опити да мислят. В една нормална държава, такива хора щяха да бъдат натирени още в начална фаза от опита им за издигане.

18

Анонимен

преди 9 години

Оставам с впечатлението, че рабфака кутев нещо пунтира данчо ментата - мисли че като си сложи очила става по-умен?

17

Чудейко

преди 9 години

"Велики" хора има тая партия. Преди оставката трябваше актуализация, а след оставката не! От тук следва, че едно листче променя икономическата и социалната обстановка.По-наглеци от комунистите на тоя свят няма - 1 година се гушкате с ДПС а сега крещите - вижте ги ГЕРБ се коалират с ДПС - абе ***, когато сте вие (с малка буква) нещата са ок, ама когато друг е с ДПС, вече нещата са нередни, така ли?

16

Геро

преди 9 години

Не бойте се! Малко остана! 1300 годишната история на тази нация ще приключи скоро и няма да е дълга мъката. Като ги изберат пак същите, дето бяха - те ще се погрижат всичко да приключи бързо. Народа си знае работата!

15

Анонимен

преди 9 години

крадлив , ама много крадлив ...нагъл , ама много нагъл..........с една дума...... КОМУНИСТ

14

Заминаващ

преди 9 години

България си заслужава всеки един депутат щом няма акъл народа и не излиза на улицата, за да ги утрпе с камъни. Не знам как същесвтуват хора, подкрепящи някоя партия, като те самите живеят в тотална мизерия, в една крадлива и просташка страна. Цялата тази политическа *** е толкова проста и дори не разбира, че след 10 години вече няма да има какво да управлява, какво да краде и понеже не може да върши друго ще умре в кофите, където и е мястото. Който може да се спаси на запад или на изток...

13

Анонимен

преди 9 години

ООО , добра "гушка" е направил човека , тя с праз и марули не става

12

Анонимен

преди 9 години

то ако обществото гласува трезво, герб не трябав да има и 5 процента, а реформаторите да извадят над 30. Тая паритя герб са комунист до комунист, а размахват антикомунстичесак реторика. ха-ха

11

Анонимен

преди 9 години

Точно така, никакви пари за Плевньо и крадливата му шайка!

10

Анонимен

преди 9 години

абсурдон е разбира се - сега ще направят поправката, и после ББ ще хвърли вината за бюджета върух тях - ако бюджета не бе такъв.....нека дойдес ледващото правитлествои да сис меня бюджета както си иска, но ще си носи отговорността, - за дав месеца нищо няма да стане чак толокз трагично.

9

Анонимен

преди 9 години

ей тони знам че си специалист и затова пак ти предлагам работа на сергия за кюлоти на женския пазар