8

Анонимен

преди 9 години

Ако този ЦИРК в парламента с опозицията независимо коя ще е продължава питам защо ние парламент изобщо? Защо ни е опозиция да прегръщаме идеите на КНДР да сли сложим един пожизнен вожд и да ни води към светли бъднини! Работата на опозицията е в парламента, а не да виси по студията на телевизиите, а след това да дава интервюта пред водещите вестници и да говори само глупости и щуротии. Ако това се случи в която и да е бяла държава е Европа, тази опозиция с такова поведение няма да има и един НП

7

БУДА-ла

преди 9 години

До червените *** и другари - питайте къде са ви останалите 30 души от свете партии? Защо ТЯХ ги няма на работа?!! И къде е вожда ви съсед Станишева? ?!!

6

Анонимен

преди 9 години

Герб най-добре да напуснат България ЗАВИНАГИ !

5

БУДА-ла

преди 9 години

- Ами то е ясно, щом Вожда е наредил така и Индианците изпълняват Заповедите!Защо въобще има избори и листи за 240 народни представителя, след като избираме само 3-4 Вожда, а другите 236 Индианци влизат само да гласуват, както им е наредено?!Всъщност, сега е Тоталитарна Демокрация, само че не е обявена официално, все още...

4

Анонимен

преди 9 години

Че то туй не е новина .....

3

Анонимен

преди 9 години

Боце е зает сега, не го занимавайте с глупости като някакъв си парламент! Той си има работа сега - лично трябва да препита 150 човека, кандидати за "гржданската квота" в Герб.

2

Анонимен

преди 9 години

Айде разтуряйте седянката и народа да каже кой кум, кой сват, кой на булката брат!!!!

1

ах, ох, ех

преди 9 години

Та те откакто са в този парламент, освен да не работят и да пречат, нима са правили нещо друго? Аз питав: За какво получават заплати?