134

Анонимен

преди 9 години

До БКП. Знае ги такива като теб. Преди 89 псуваха САЩ, сега Русия. Слънчогледи!

133

Анонимен

преди 9 години

До 210 - Аман от гъзоблизци, хамелеони и политически номади! Най-големите поддръжници на американските терористи ги виждаме - Плевналиев, Соломон Паси и много други, чиито баби и дядовци са били активни борци са пращали свободомислещите в Белене!

132

БКП

преди 9 години

До до 192--192.Всички злини които са сполетяли Б--я са дошли от Русия.Уж ни освободи пък ни раздели в Берлин. Не призна СЪЕДИНЕНИЕТО,Насъска Сърбия,Детронира Батенберг,Организира Бунтове , и ни заплаши с окупация.Уби Стамболов,Тя е виновна за Балканската война и последиците от нея,Тя пусна Турция до днешната граница,има вина за клането на тракийските българи.Заради нея застанахме на страната на Германия през ПСВ.Да лагодарим че не беше в НЬОЙ искаше да ни ликвидира,добре че САЩ ни спасиха. още

131

БКП

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ--191;Те ,Русофило--*** ,обичат русия защото след ДЕВЕТИ ги сложи на власт. Щяха да пасат овцете на село. Всички бчха ВЪШКАРИ. Щяха да видят власт на КУКОВО ЛЯТО.

130

ДО 196

преди 9 години

По добре руснаци отколкото три половите западняци.

129

Анонимен

преди 9 години

Скоро някои ЕС-членки ще започнат да стенат от собствените си мазохистки санкции.

128

Белята

преди 9 години

До Анонимен-198 : Може и Русия да си поиска заемът от 135 милиарда долара !

127

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен196 защо не си купиш ти бе ***

126

Аржентинец

преди 9 години

до РусияМного поздрави от нас..чакаме ви!!!

125

Анонимен

преди 9 години

Искам Китай да си поискат дълга от САЩ. Е тогава ще има циркове!

124

Анонимен

преди 9 години

Sharana Putin nalapa kukata (troika) I otturvane nqma.

123

Анонимен

преди 9 години

Москава вече е купила много декари земеделска земи наскоро във варненско - въпреки забраната. Кога някой в тази държава ще започне да спазва закони. Руска република ли ще ставаме. Половината престижни имоти и земи по Черноморието са руска собственост.

122

st

преди 9 години

До до 192 Ти може да не се превърнеш в англосаксонец или германец но аз съм полу германец майка ми е германка баща ми българин но живея и в двете страни и русия за мене е нищо освен може би търговски сътрудник,но никога няма да приема начина на живот и тн на руснаците МОЕ МНЕНИЕ ТВОЕТО Е РАЗЛИЧНО И КАКТО И АЗ ТАКА И ТИ ИМАШ ПРАВО.

121

демократ

преди 9 години

Каква е разликата м/у Влад Дракула и Влад Путин?

120

до 192

преди 9 години

Всеки човек не само има право на мнение, но и да го изразява. Твоето е едно, моето е друго. Защо обаче си представяш, че моето трябва да се промени и да стане като твоето? Трябва да си ограничен човек, ако си мислиш така. Русия е много повече за България от колкото си представяш, така е било стотици години и ще бъде, защото сме славяни, а не англосаксонци. Глупаво е да очакваме, че ще се превърнем в германци или французи.

119

Анонимен

преди 9 години

Москва показва мускули. Обаче кой знае защо руснаците купуват като луди имоти в едни места на запад от Русия. Докато могат.

118

война с Русия?

преди 9 години

Санкциите срещу Русия са безсмислени от икономическа гледна точка. Русия има 472 милиарда евро и финансовите пазари на запад слабо я интересуват. Което означава, че Русия е обявена за враг на ЕС и че санкциите на ЕС са първата крачка към война с Русия. Въпросът е, иска ли и България да участва в тази война?

117

до 180

преди 9 години

Спонги, не би трябвало да обясняваш всички злини с думата "комунистите". Това, което казваш просто не е така! Трябва да си ограничен и неук, за да използваш нещо, което да обяснява всичко. За съжаление мисля, че имаш неандерталско мислене, неспасяем трагизъм и дървена глава примесена с ориенталски мироглед. Всъщност много приличаш на герберски активист.

116

Тръба

преди 9 години

Путин си разпра всички крачоли от местене.

115

ЛАСИ

преди 9 години

АЛО, НАТО-ЕСЗАЩО НЕ САНКЦИОНИРАТЕ ЕВРЕИТЕ-ИЗБИХА ХИЛЯДИ ПАЛЕСТИНЦИ????