72

От: САЩ

преди 9 години

Да , сега крадците , забогатяли в Русия през 90-те , и живеещи в Западна Европа ,( които финансово ще бъдат настъпени от 1 август ), заради санкциите срещу Русия , ще им се даде възможност да си развиват " западния бизнес ", при едно условие :Да образуват " организации " ,"движения " - срещу Путин.Това е целта на икономическите санкции . Други ще си изтеглят парите от Европа ( най- вече Лондон) и ще ги вложат другаде !Първият вариант е по-удобен за Запаса !

71

Анонимен

преди 9 години

Интерпол нали знае , че този " Европейски бизнесмен " е обявен за издирване .Трябва да бъде предаден на Русия !Ха ха ... България и международен скандал , за какво ?Хайде де ..

70

Сандо

преди 9 години

тоя го е закъсал, да се радва на хубава храна и приятно обноски в българският затвор преди да го екстрадират

69

Анонимен

преди 9 години

И къде е скандала? В това, че е Б-я е изпълнила заповед за арест от Русия?

68

демократ

преди 9 години

Путин да се гледа работата.Тук не е задунавская губерня.Пуснете човека със свободно мислене.Ясно е че има политическа репресия.Трябва Путин ако стъпи в България да се арестува и даде на Интерпол като диктатор и самолетен терорист.

67

Анонимен

преди 9 години

Xa kinefetchiq pak doshel akyl da dava.Stoi si u kenefite mersi.

66

Анонимен

преди 9 години

Правилно са постъпили, браво!След като е организирал акции в подкрепа на разгневените вагини, ясно е че е ***.Шут в *** и обратно - в Русия.Там да му намерят подходяща резиденция в Сибир и точка!Какво тука разтягате разни сълзливи обяснения за този ***, сякаш свестен човек е онеправдан?***, крадци и мошенници винаги са покровителствани от едноличните носители на "правда" и "демокрация"? САЩ е най-мракобесната държава но и лицемерна ако протестира в САЩ е престъпник иначе герой

65

tire

преди 9 години

abe kyde e trygnal che se e rygnal v mrysnia kanal na rusia narechen balgaria.

64

анонимен

преди 9 години

Да се върне незабавно в Русия.Белким се научи , че в България има много по голяма нужда от строителството на домове , а не от РЕЗИДЕНЦИИ за възрастните хора.Време е и Западът и Франция да научи и за нас.

63

Анонимен

преди 9 години

Щом има заповед за задържане от Интерпол по искане на Русия и е с руско гражданство,процедурата е ясна.Франсетата да си траят.

62

Анонимен

преди 9 години

68, ясно е, че не ставаш за Дойчланд:) Там се работи, момчето ми:) Ама с обща работа не се оцелява. Каква ти е квалификацията? Моля Икономическите, Маркетингови и правни специалисти да се пишат БЕЗ квалификация:)

61

Бранник

преди 9 години

Да го освободят незабавно, оня Овчев за къв се взема бе??? скапаняци

60

vesko02

преди 9 години

Дори и никой да не го търси ние ще го предадем ,където трябва.

59

Анонимен

преди 9 години

До 68Лицемерие виждаш като си плочкаджия с 200 думи в речника на български и 50 на езика в държавата. Квалифицираните ги лекуват и им вършат сложната работа на запад. И никой няма проблем с това.

58

do 64

преди 9 години

Натам вървят нещата: да се ходи в Русия, а не на Запад. Аз лично съм в България след престой на Запад. Не можах да свикна с лицемерието, а и в БГ имам толкова от живота, дето средният Дойчо не може и да мечтае. А на Сноудън какво би му се случило, ако го върнат в САЩ? То и сега в САЩ свободата е в пъти по-малка от тази в България и в Русия. Могат да си те очистят по преценка на еди кой си, че си държавен враг. Следят ти поща, интернет, по летищата е ад. Учителите ще носят вече оръжие в клас

57

Анонимен

преди 9 години

И на тоя измамник викат "Бизнесмен"! Аре в Рускита затвори моито момченце!Там ще те излекуват от РУСОФОБИЯТА.

56

Анонимен

преди 9 години

Славянин да не се предава на държава, ръководена от еврейн: майка на име Шелонова!!!!!!!!!!!!!!

55

Анонимен

преди 9 години

А бре нашите мародери Доган, Цветан, Тиквата, Съсела, га ще ги арестуват?

54

Анонимен

преди 9 години

А бе ***,като толкова защитавате дикатурата на пролетарията на майка ви русия,бягайте там да живеете и да се реализирате,чий го дирите в загнилия капитализъм ес или сащ,ей аман от простаци,ами идете бе в русия там ще ви дават един сак рубли заплата,***

53

Анонимен

преди 9 години

Да си го предадат на Франция като техен гражданин пък те ако искат да си го предават на русия