19

п

преди 9 години

Най-големият крадец! От Кула съм и знам за какъв *** става въпрос!

18

Анонимен

преди 9 години

Налей кръчмарююююю от най тежкото виноооо (и една водчица за другаря)

17

АНОНИМЕН

преди 9 години

Няма да бърза с промени ,защото всички са с промити мозъци като речни камъни.

16

Shark

преди 9 години

Естествено че няма да бърза, нали казахме вече че неговия избор е "Облякъл се Илия пак в тия". Идеята да бъде той не беше за да има промени, а именно за да НЯМА промени. Станишката пак си е председател, но в сянка, той ще му дърпа конците за всичко. Затова БСП е отмираща партия, упорито не желаят да се променят, но и хората които упорито гласуват за тях са на привършване.

15

DreamTheater

преди 9 години

Мишо е метастаза на Съсела.Да не би някой да мисли ,че ще се самоизреже?!!!Никакви промени няма да има.Станишев си държи упралението на Партията чрез Миков.

14

мук

преди 9 години

Миков е смислен човек ,ще бъде много полезен както за Бсп така и за България.

13

Машинист

преди 9 години

Миков трудно ще изреже всички метастази на тумора Станишев. Тук трябва дърпане на шалтера, подмяна на цялата инсталация и включване отново.

12

Анонимен

преди 9 години

До an.elicaТе това дето пишеш, от докладите на бай Тошо ли го сканира????

11

Анонимен

преди 9 години

Това не е новина. Всички го знаехаме, включително и несоциалистите. Той затова беше избран.

10

Анонимен

преди 9 години

Крадците не се променят!

9

Анонимен

преди 9 години

До *** 8Чие правителство, подготвило кражба, викаш ???

8

Дунав мост 2

преди 9 години

ЕЛИЦА , ЗА ДА ТЕ НАЗНАЧАТ ЗА МИТНИЧАР , ТРЯБВА ДА ПОЛОЖИШ И ИЗПИТ ПО ФИЗИЧЕСКА ДЕЕСПОСОБНОСТ . ТИ КАК МИСЛИШ ЕДИН 150 КИЛОГРАМОВ ЧОВЕК , ВИСОК 170 СМ. МОЖЕ ДА ПРОБЯГА 100 М. ИЛИ ДА НАПРАВИ 6 НАБИРАНИЯ НА ВИСИЛКА ИЛИ 20 ЛИЦЕВИ ОПОРИ ???? НИКОГА ...ТОВА СА ДРУГАРИТЕ , ТОВА СА ХОРАТА НА МИКОВ - СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ ...

7

Анонимен

преди 9 години

Супер с Миков тази партия вече наистина умря :) Браво :)

6

Дунав мост 2

преди 9 години

До an.elicaЕЛИЦА , ТОЗИ ЧОВЕК НА СНИМКАТА НАЗНАЧИ ВСИЧКИТЕ СИ РОДНИНИ , БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ ОТ РОДНАТА МУ КУЛА НА МЕСТА , НА КОИТО ТЕ НИКОГА НЕ МОГАТ И ДА СИ ПОМИСЛЯТ , ЧЕ БИХА ЗАЕЛИ . ТОЙ ГИ НАЗНАЧАВА БЕЗ КОНКУРС, ХОРА , КОИТО НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА . ВЧЕРА ХОДИХ ДО РУМЪНИЯ ПРЕЗ ДУНАВ МОСТ 2 И ЧАКАХ ОТ 19.30 ДО 20.15 ДРУГАРИТЕ МИТНИЧАРИ , ПОСТАВЕНИ ОТ ТОЗИ , ДА СЕ НАПРИКАЗВАТ, ЗА ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ . ОТ 6 ЧОВЕКА САМО 1 ИЗГЛЕЖДАШЕ ДОБРЕ , ДРУГИТЕ БЯХА ПО 150 КИЛА.

5

Ганчо

преди 9 години

Вчера за 2 мин конско Миков успя да прекрати подготовката за кражба на 5 млрд лв, която #БОСТАН бе намислила.

4

an.elica

преди 9 години

На ръководен пост вземането на важни решения за цялото мнозинство от ръководени е изключително отговорно за този,които трябва да е съпричастен и да не забравя за това ,че не длъжността е предимство ,а ценнностните качества.Справедливостта не трябва да се бърка с привързаносттта.Градивните и новаторски мислещите съпартийци да подадат ръка и да имат приемственост към Избрания.

3

Анонимен

преди 9 години

Тия не бързат, ония не искат да влизат в НС...До един ***, не им дреме за народ и родина.

2

Упс!

преди 9 години

Дъугауи, пуедуагам пъууо да удауим по едно...!? :)))

1

АТАКИСТ

преди 9 години

Миков, отваряй Джак Даниелса, удари едно голямо и отпрашвай към Несебър!И ти си човек.... и ти имаш нужда да поотпуснеш за една две седмици.Внимавай само да не се засечеш с Майчето, че тя мъкне оня алкаж Найденов със себе си по тия широчини. И не за друго, ами да не се засечете двамцата, че ще настане червена алкохолна оргия на морето.Лек ден, брачед!