19

ГЪРБ

преди 9 години

По какво се различава телефона за Вашингтон в кабинета на Бойко Борисов от всички останали телефони там? Знаете ли? Ами по това,че има само слушалка,а няма микрофон!

18

куклен театър

преди 9 години

Служебното правителство - куклен театър за ***!

17

Анонимен

преди 9 години

Азис?

16

Боко Т.

преди 9 години

Служебен премиер съм аз!

15

Анонимен

преди 9 години

Чърчил е ***,на което дължим много от нещастията си!Той е пример за политик-тепегьоз,който се придържа единствено към принципа, че Великобритания има интереси и те са над всичко, включително и над моралните норми, задължителни за всяко нормално човешко същество.И нека да го кажем ясно: Малката България не веднъж обърка сметките на голямата Великобритания. Всъщност,не е толкова голяма - богатствата и колониите й са резултат на грабеж.Престъпникът обвинява онзи,който не дава своето без бой

14

Депесар и гербист

преди 9 години

Дано посланика да е пак Марин Райков, човек доказал се като агент от класа и номенклатурчик от кариерата. Само той ще може да ни организира пак едни избори както ние си ги искаме. За да може после да си направим една стабилна коалиция на широка основа с ДПС и да управляваме пълен мандат.

13

don

преди 9 години

кога ще бъдат предсрочните президентски избори.на тази американска *** не му минаха номерата с големите правомощия които искаше за служебния кабинеткой ще е новия президент

12

Патриция

преди 9 години

проф. Въчков служебен премиер! :D

11

кк

преди 9 години

Много бивши комунисти, като им напомнят за миналото, използват една фраза на Чърчил, че ако на 20 г не си комунист..... и ако на 40 г. си още комунист...., но никой не споменава една друга негова мисъл: "България не може да даде нищо друго на света, освен некадърни политици, които водят страната си от провал към провал". Г-н Президент, Ваш ход е! Оборете този надменен англичанин! Или ще потвърдите, че е прав?

10

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

9

Анонимен

преди 9 години

Да се чуди човек защо падна това "идеално" правителство ? Такъв разцвет цареше една година, такова щастие и възход на България, емигрантите масово се връщаха в Родината, жизненото равнище - на едно от първите места в света, идеално здравеопазване, пенсионерите - милионери, чужденците бягат от собствените си държави и се редят на дълги опашки пред посолствата на България с надежда за мечтаното Българско гражданство.....Още една година и щяхме да влезем в комунизма !!!

8

Мисли

преди 9 години

Рано или късно трябва да се разбере че ние хората може да променяме всичко. Съгласен съм че в момента политиците се избират от неграмотните хора и проблема не е в това че хората са глупави и неграмотни, а в това че са продажни.Трябва да спрем да използваме езика си в желанието да получим огризки, а да използваме ума си за да се радваме на нов щастлив, богат и свободен живот.На готово чакат само мързеливите. Факт е разбира се че ни манипулират от години, но и това може да се промени,ако ние решим

7

РЕВИЗОРО

преди 9 години

БКП В ***

6

Анонимен

преди 9 години

До ГрадскияГолям герой този Орешарски, бе, о..ра всичко и "шапка на тояга "!

5

МвнР

преди 9 години

Посланикът е Тафров.......

4

Градския

преди 9 години

Обзалагам се , че служебния премиер , ще бъде поредния герберски *** и мошеник!Това назначение ще е публично наказание и разобличаване , а не някакво геройство!Геройство бе управлението на Орешарски , който наследи паническия избягалия Борисов , оставил огромни дефицити и бъркотии!

3

t k

преди 9 години

Спомняте ли си, че през юли 2013 г. от ЕНП искаха да правят Боко почетен председател на партията му, досущ като Сава от дс ? Нали са си като две капки боза ...Говори се, че Боко още дълги години щял да работи в парламента, но като градинар и хигиенист - ще скубе тревата около сградата , ще сее теменуги, ще кове желязото , докато е още горещо .Желязото е съставна част от трактора. А да не би някой да е виждал трактор от хартия и пластмаса ?

2

ххх

преди 9 години

Голяма грешка ще е проф. Близнашки, един напълно деградирал, без морал човек не може да проведе честни избори. И е зависим от ГЕРБ. Какво повече???

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Предният...служебен се...оака,като не можа дори да проконтролира една печатница за бюлетини и създаде напрежение в изборния ден.Но за...награда сръчно се самопредложи и Роско го изпрати посланик в Рим.Сега,кой ли некадърник пак ще...натресе великият ни президент и той случайно попаднал на тази...позиция;по волята на...дон Буда.