8

LaSombra

преди 9 години

И аз съм тираджия, но не виждам проблем. В другите страни има къде-къде по-строги забрани през лятото. В Унгария и Австрия например забраната е от 16:00 в петък до 22:00 в неделя, като на никой не му хрумва да протестира. А имайте предвид, че в тези държави магистралите са основният вид път, което свежда до минимум евентуални пречки, създавани от камионите.

7

:)

преди 9 години

Щяха да ядат бой тъпите шоферчета ! Много, много бой !

6

FMC

преди 9 години

И сега ако ми изберете пак тоя *** за министър председател, обещавам ви революция ;) По-голям *** от него и Дянков не е имало в новата българска история. По-големи непрофесионалисти също. Затриха България за години напред. A 3 години си клатиха салтанатите и сега още 3 искат да ги клатят. 4 няма да са със сигурност, щото такива непрофесионалисти няма никой да търпи цял мандат. А и едно 20% се пригответе да ви го сложат на зима с тока, парното, въглищата и газта.

5

FMC

преди 9 години

Боко тиквата не направи нищо за да защити работниците. Защото чорбаджията намери фиктивен собственик( ***) на старата фирма и си направи нова. Така го ядохме само ние, работниците. Изгоряха ни десетки дни отпуска, 2-4 заплати, а след това и натрупахме лихви от дългове към банките заради неизплатени до 6 заплати. Никой не ни даде лихвите за 4 години, но поне 6 заплати взехме и изгоряхме само с 2-4 и 10-40 дни отпуска.

4

FMC

преди 9 години

Съчувствам ти, но аз 4 години бях с до 6 заплати назад заради моя чорбаджия и заради банките, които ни спряха парите. Повярвай ми, свиква се. Лошото е, че вчера на мен, днес на теб, утре на друг, но никога заедно на всички. ей това е кофтито и хитрото в цялата тая ситуация. Дори 1997 не взеха на всички парите, а пуснаха на някои фандък с апартаментче. Така по не боли ограбването, но това не означава, че няма ограбване.

3

Анонимен

преди 9 години

Размина им се боя на тираджийчетата.

2

KTB - къде са парите

преди 9 години

"Разбраха се: Няма да има блокада"ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ХОРАТА ОТ КТБ !!!НИКОЙ НИЩО НЕ СЕ Е РАЗБРАЛ ЗА ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ !!!С КАКВИ ГЛУПОСТ НИ ЗАНИМАВАТ НЕПРЕКЪСНАТО ВМЕСТО ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ ???

1

Чиновник

преди 9 години

Превозвачите искат да останат такива и другата седмица. Беше им обяснено кратко и ясно, че докато протестират, това време ще бъде използвано да бъдат проверени, дали спазват законите ите решиха да си работят ида не се правят на отворени.