187

пенко

преди 9 години

Вероятно ще умра, без да разбера, защо продължава да съществува НАТО ! Явно ,аз нормални ят човек на земята ,никога няма да разбера гнусната ,*** и гадна еврейска психология, а така ми се убиват войници на НАТО и евреи ,не че ще го направя ,но мисълта е ангажираща! Какво общо има Турция със северния атлантик ,пък и България?

186

СМЯХ

преди 9 години

чиста проба пропаганда ,колко са 12000 войници?границата на Русия и Украйна е 1576 километра по колко граничари се падат на километър ?

185

Анонимен

преди 9 години

12 000 войски?!?! Да не става дума за войници, защото войската е въоръжена сила на една държава или обединения.

184

Само питам

преди 9 години

И какво правят тия руски войници в Русия ??? Плашат Европа и САЩ ! Ами ако излязат от Русия тогава кво???????????????

183

Димчо

преди 9 години

Някой трябва да плати за 1000 убити руснаци в Украйна .Русия не е България, ТЕ НЕ ЗАБРАВЯТ .НАТО да не се навира, че ще изяде и тя шамарите .

182

Евро7кептик

преди 9 години

"военният командващ на НАТО генерал Филип Брийдлав: Броят на руските войски и оръжия край границата с Украйна вече е "доста над 12 000 души".И това го казва шефа на армията,и член на администрацията,която обяви кой е свалил Боинга над Украйна, докато самолетът още падаше? Той не преброи и бирените бутилки, търкалящи се около пусковата установка с която киевската хунта свали злощастния самолет.Изглежда не виждат и не чуват, когатоикономическите интереси на САЩ са "заснати."

181

Анонимен

преди 9 години

Не врте ви червоним, не врте комунякам,Слова х - що полова на втруМи Врангеля здолали, ми Перекоп узяли,За них ми тую виграли вйну.Мй, друже, мй, брате, скажи всьому народу,Що нам от москал не брати.Ми билися за волю, вони ж за - нов тюрмиз Ленним Троцьким на чол.

180

Шоп

преди 9 години

***, вие знаете ли кой е Нестор Махно? Къде ги търсите укрите да целуват руски сапоги, това е народ свободолюбив, каквито са били и истинските българи навремето. А русофилът по душа е ЛАКЕЙ. Всьо!

179

====================

преди 9 години

НАТО да се маха от Европа и да отива по дяволите--те са офицялната терористична организация на САЩ....

178

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Вчера укропитиците са изстреляли 3 тактически ракети "Точка-У" по опълченците. Поради некадърност или изтекъл срок на годност нито са успели да улучат нещо, нито зарядът е детонирал. Това са данни на SNN. Бойната част съдържа 500 кг. взривно вещество и ако това нещо се изсипе в град сигурно пак Путин ще е виновен...

177

Т.Б.Ю.

преди 9 години

до Krezimor-----Елементарен си и доста тъповатичък,,,,

176

Krezimor до 240

преди 9 години

90% от руснаците си говорят за това кой колко водка е изпил, а не колко книги е прочел. Рускините освен водка сигурно броят и колко мужици са ги друсали, че то там са им малко мъжете - не случайно измират като мухи в тази *** държава (от чернодробна цироза).

175

Рошко

преди 9 години

До 201относно"Аз лично от американците до сега не съм видял нищо лошо за разлика от руснаците."Или си сляп, или много "УМЕН"

174

Рошко

преди 9 години

До 211 БранникДецата от с.Ястребино ти пращат много "Здраве"..........

173

Леле че народ

преди 9 години

https://youtube/watch?v=b63d9VRb85g Самите украинци признават,че от тяхната 72 бригада е останал 30% от личния състав Освен това,бунтовете в Задкарпатието се ожесточават всеки изминал ден.Особено активни са унгарците,който на протестите си крещят на унгарски и никой не признава украинския. Бесни са,че ги карат да се бият в Донбас.Те не смятат Донбас част от Украйна. Скоро може и Киев да не смятат за своя столица,ако продължават бунтовете

172

Georgiev

преди 9 години

Ае истреваите топлите и сатаните и да се свършва с проклетата америка!

171

12000 СА ВЕРНО

преди 9 години

ама не руските войници до границата / Които може и да са 120000 те са си на руска територия и РУСИЯ не държи сметка солжърите дали са в ТЕКСАС или АРИЗОНА. А пък те са плъзнали като *** по света с бази къде ли не - даже и на РОДНА ЗЕМЯ - гадни ***/.Та 12000 са жертвите на укранската войска - убити, ранени, дезертирали. Само дезертьорите са 3500 според докладите на укро военните. И всеки ден дезертират по 40- 50 души щото им се живее. Та затова е тази 3 мобилизация, че бягат от смъртта

170

Иван

преди 9 години

До БранникКак трябва да те науча, че Русея се пише с Главна буква, по-добре - с ГЛАВНИ БУКВИ. Да те намеря и лично да ти обясня? Русия е велика с духа си, не с бедността на хората си. Там няма равенство между духовна и материална бедност. В Германия една компания цял следобед ще се занимава в кой зупермаркет швайнфлайшът е с 3? биллигст, а в кой магазин гардеробът е по-насметка с 20 ?. Руската душа още не е стигнала до такава деградация. Те си говорят за други неща - кой каква книга е прочел,

169

Анонимен

преди 9 години

Руснаци ли са ,Новоруснаци ли са .За мен няма значение. Кефя им се , що десни фашаги истрепаха и им духнаха под опашките. Не цепят басма на олигарсите и съм сигурен че ще победят.Държава като Украйна не заслужава да съществува щом не зачита мнението на гражданите си.

168

Червонец

преди 9 години

Елла Памфилова покани Джен Псаки на руско-украинската граница.