11

Атанасов

преди 9 години

До Анонимен 14,изгледай филма "Вътрешна афера" и тогава говори за кредитен рейтинг.

10

FMC

преди 9 години

Зоната минирана, а тоя белодрешко как ще го измъкнем? Ще чака май торнадо да го засмуче. И тия как ще си оберат слънчогледа?

9

Анонимен

преди 9 години

Първо окрадоха личните вещи на труповете, после минираха района.Типично по бандитски.БородайСтрелковПушилинДобре дошли в Хага.

8

Анонимен

преди 9 години

Fitch понижи кредитния рейтинг на 13 руски банки !

7

николай димитров

преди 9 години

то се вижда кой не спира да стреля за да не се види от холандците"падналия самолет" с две думи това е най новата цивилизована демокрация-УКРАЙНА

6

Анонимен

преди 9 години

Да бе. Черните кутии също са ги минирали. Иначе защо ще ги предадат.

5

ПУШИЛИН

преди 9 години

До СТРЕЛКОВДобра работа колега ,минирайте яко до дупка.

4

Леле че народ

преди 9 години

На Лисенко,Аваков,Тимчук не може да се вярва.Ако те пишат ,че е ден бих погледнал небето,за да се уверя Дезинформацията им е присъща и е ясно кой им пише заявленията (ЦРУ) Но дори и да са се опитали да првземат зоната,то не са успели При положение,че са хвърлили 200-250 танкове,БМП,БТР и друга техника и пак не са успели,то сами си правете изводите. А на такива хора,ако им дадеш ядрено оръжие,ще е равнозначно да дадеш на маимуна с умствена недостатъчност да натисне червения бутон

3

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3нервите на хунтата не издържат.Путин както личи по медиите мисли следващия ход, просто не е узрял момента. А и той не говори много - той действа!:) колкото да викате на черното бяло - няма да побелее!

2

Анонимен

преди 9 години

Като лисица дето се пооблизвала и казала:То гроздето е кисело!Нали още в началото се лълняха за 20 км примирие около зоната?!Сега искат да я контролират като я вземат с бой!Преди два дни я обстрелваха със Смерч ракетна система!На тия от Киев за нищо не може да се вярва!

1

Анонимен

преди 9 години

Нещо нервите на *** не издържат?