384

дедо Ви

преди 9 години

"Засилването на западните санкции срещу Русия прави отново актуален въпроса ще ги издържи ли руският елит. Не Владимир Путин, нито народът - тук съмнения изобщо няма"Щом народът е с него /82% популярност/ след 4 месеца се присъединява и генерал Зима, вече има подкрепата на БРИКСА- доста трябва да се замислят последователите на Бжежински???????????????

383

Анонимен

преди 9 години

Rusnacite mogat sega da obarnat rublata v druga valuta, taka shte izbegnat inflacia na rublata ? Primerno podmenqt q s kitaiski yeni, zashto ne ? Bankite na rusia smenqt rublata s kitaiski znaci, i pazara v Rusia minava v kitaiski pari,Amerika shte izduxat ! Vse edno v bg ot utre da govorime Angliiski ! Tova e dalaverata !

382

Българин

преди 9 години

Хамериканците със санкциите нищо няма да постигнат! Та те с една малка и изостанала Куба 50 години нищо не можаха да направят с ембарго и то тотално, та ще свалят абсолютния лидер в света по одобрение в една велика Русия, преживяла и много по - страшни неща от едно западно неодобрение. Русия може да завладее Донбас за 24 часа, но не иска по този начин. Искат да си възстановят икономическото лияние и ще чакат Сащ да си отклонят вниманието към друга гореща точка на света .

381

Анонимен

преди 9 години

САЩ се целят в Путин със всички средства ! Той им е трън в очите !Не могат мирно да търгуват , искат да влязат вътре и да използват енергийните им източници !Искат да сложат друг президент , който свободно да ги пусне вътре !Както правят с другите източни държави . Предатели винаги има и те са подкрепяни от САЩ , В замяна да получават власт и пари !

380

Анонимен

преди 9 години

Господарите на капитала се опитаха преди 100 години да залеят руския народ с кръв. Изклаха царското семейство за отмъщение, заличиха от лицето на земята милиони руснаци, и затвориха руския народ в една система наречена "комунизъм"....само и само за да го контролират и бавно да смучат ресурсите му. Най-масовия геноцид. Разбиха го икономически по най-елементарния начин, а сега отново се опитват да го съсипят след години на растеж. Всичко е толкова елементарно. Роби и господари!

379

морски

преди 9 години

Слава на Русия!Велика!Тя ще пребъде и Путин ще постигне целите си защото ток притежава най-важното - доверието и симпатийте на руския народ.

378

мaорa

преди 9 години

БухaлaХич те нямa мойто момче ...aмa хич. Горбaчов е нaй големият предaтел в историятa. Бил докaрaл европa. Коя европa бе ....дето ни зaроби със зaеми, унищожи бг производството ли,зaвзе енергетикaтa,злaтото и т.н и ни пробутвa скaпaните си *** зa смткa нa родните производители. Плaщaме 600 млн евро нa Нaто и 1млрд зa ЕС годишно. Дa им пикaя нa гейскaтa европa където мъжете се тaковaт с мъже имaт децa и товa е нормaнлно. Не искaм тaкaвa средa зa децaтa ми.

377

Анонимен

преди 9 години

САЩ искат марионетка като Горбачов.

376

Инж+

преди 9 години

Ами то "елитът" би трябвало да е по-корав от обикновените хора!? Нали затова е "елит"!? Ако не е - значи не е "елит"!!! И при руснаците явно стои тая "българска" дилема - колко е "елитен" т.нар. "елит" ;-)

375

ВЪЗХИТЕН

преди 9 години

СТРАННО, НАПРАВО НЕ МОГА ЗА ПОВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ, ПРИ ТОВА БЕЗКРАЙНО МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ ОТ СТРАНА НА МАЗНИТЕ, НАГЛИ И ЛАКОМИ АМЕРИКАНЦИ, СЕ ПРОКРАДНА ЕДНА ДОСТА ИНТЕЛИГЕНТНО НАПИСНА СТАТИЯ! МОГА САМО ДА КАЖА - БРАВО! НО ДАЛИ ЩЕ ИМА ДРУГИ?

374

Анонимен

преди 9 години

Брей, една добра статия сред цялата помия и евтина пропаганда!

373

?!

преди 9 години

До Анонимен 462Защо така инфантилно?!Прочети най-отгоре: това е форум за възрастни, не детска градина, лудница или янки-сериал за кабеларка със светещи надписи за "аплодиране", скрит смях и междуметия по команда.

372

Анонимен

преди 9 години

Като имат ядрени глави путанци , защо не ги изстрелят , хайде де , да ги изстрелят......зящото умират от страааааааах

371

прескачай заглавията

преди 9 години

До Анонимен 450Само заглавието е манипулирано, за да е манипулативно :) Иначе статията си е на руски автор, написана с респект и към собствената страна, и към Путин, заради това, че той успя да я възроди след предателския период на Горби, Елцин и пр., които така зарадваха янките, че последните чак не можаха да повярват колко лесно им се получи да разклатят при тях тази велика държава след като десетилетия на студена война преди това не успяха. Затова е "лош" Путин - защото не им е по силите.

370

Анонимен

преди 9 години

Гледам днес руската борса 1,2 пункта ръст , долара пада 24 копейки .. Въобще никой не се е уплашил..Другото което ме учудва Украинските бежанци са се разпределят по региони вече половината работят..

369

Учителя

преди 9 години

До топол М Ами да, всичко си имат - На Северна Корея да не би да им дреме на патките, че са ги изолирали. Ако трябва нефт ще ядат, но ще си докажат, най-простата идеология...

368

333333

преди 9 години

ДО КОКОТИ ПИШЕШ ТАКА ВСЕ ЕДНО,КИТАЙ Е АБСОЛЮТЕН ВЛАСТЕЛИН В ИЗТОЧНА АЗИЯ. НЯМА ТАКОВА НЕЩО, ИНДИЯ ИМА НАСЕЛЕНИЕ КОЛКОТО КИТАЙ, ЮЖНА КОРЕЯ Е СИЛНА ИКОНОМИКА, А ЗА ЯПОНИЯ НЯМА КАКВО ДА СПОМЕНАВАМ, ИЗПИТАНА ИКОНОМИЧЕСКИ И ВОЕНЕН БОЕЦ. И СИ МИСЛИШ, ЧЕ АКО КИТАЙ ХВЪРЛЯ ОГРОМНИЯ РЕСУРС ЗА АНЕКСИРАНЕ НА СИБИР, ТОВА ЩЕ ОСТАНЕ НЕЗАБЕЛЯЗАНО ЗА ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ЛИ? АМИ ЧЕ ТОГАВА ТЕ ЩЕ СИ ОТХАПЯТ ДИРЕКТНО ТЕРИТОРИИ ОТ КИТАЙ...

367

Анонимен

преди 9 години

До Николай,Прочети си историята. Китай не е успял да спечели чрез война нито един квадратен метър земя от 300 години поне. Като започнем от опиумните войни, че и по-назад. Да се плаши Русия с Китай е несериозно.

366

Коко

преди 9 години

До НиколайДоста опасен завой, защото изходът ще е един - Русия без Сибир! Рано, или късно! Китайците доволно протриват ръце, в момента само те са печеливши от сблъсъка Русия - САЩ. Русия е притисната засега от Запад, но в едно обозримо бъдеще ще бъде и от Изток...Балансът е нарушен и ако Русия се противопоставя, изходът е Трета световна...Лошо, както и да го погледнеш ще опре и до нас, няма да има подминати.

365

Анонимен

преди 9 години

западният фашизъм да си спомни че който се сблъска с русия е обречен. рано или ли късно руските танкове ще смажат за трети път европа