12

анонимна българка

преди 9 години

И ПИТАМ. А ЗАКОННИ ЛИ СА ПАЯЦИТЕ В ПАЗАРДЖИК.? ФИРМАТА Е НА ИМЕТО НА ЖЕНА НА 80 ГОДИНИ ОТ ПАНАГЮРИЩЕ.И ТУК ИМА ИЗБИРАТЕЛНА СПОСОБНОСТ НА КОЛИТЕ.П ОВЕЧЕ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ФИРМА СА СЛЕПЦИ ЗА ДЖИПОВЕТЕ И ДРУГИТЕ "ТЕЖКИ КОЛИ". ИЗБИРАТЕЛНО ПОДМИНАВАТ МЕСТАТА КЪДЕТО СА ПАРКИРАНИ.

11

Варна,морето,сините

преди 9 години

И във Варна се гонят избирателно хора от общински жилища за да бъдат настанени свои хора. Кметовете на райони не се спират пред нищо, дори 84-годишна парализирана жена може да бъде изгонена от жилището, което редовно си плаща. И не дължи такси за ток,вода и телефон.

10

до 10

преди 9 години

Паркинги има, но са платени... А нашенецът винаги е бил тарикат и паркира както му дойде, само и само да не се бръкне левче-два. Затова трябва с паяците!

9

Анонимен

преди 9 години

Много са нагли общинарите искат глоби да си пълнат гушите, а не са осигурили 1 парко място в центъра. Като имаше предложение да разрешат да се ползва общинския паркинг всички гласуваха против. Обаче сега искат да глобяват данъкоплтците. Скоро идват избори !

8

Гиганта

преди 9 години

Има издадено съдебно решение, че паяците са незаконни ! Може да ги съдим.

7

Христо

преди 9 години

Аз съм виждал и нови коли да вдигат. Просто паяците са само два, което си е абсурдна цифра при толкова нарушители. Особено сега лятото като се напълни с народ от "провинцията", който си паркира където свари.

6

Анонимен

преди 9 години

веднага ти давам отговор "... тука е така..."

5

Анонимен

преди 9 години

Е то на лъскавите возила и чистачките бият. Страх дупе пази.

4

Анонимен

преди 9 години

Щом е лъскаво возилото, има голяма вероятност да няма пари да си плати глобата.

3

Анонимен

преди 9 години

"Наши".Точка.

2

Невен

преди 9 години

В София пък избирателно невдигат коли. Примерно, ако нарушителя е пред държавно/общинско ведомство вероятността да е "свой" е голяма и не ги закачат, а според мен баш от там трябва да започва чистенето ...

1

Анонимен

преди 9 години

Че то има ли паяк?! Никога не съм го виждала в действие. хахах