24

Lan

преди 9 години

23Старият завет наистина има заемки от други религии, но няма общо с Корана, тъй като го прехожда със столетия. Обратното е вярно Корана има заемки от Библията, както и от други по-стари религии.

23

Анонимен

преди 9 години

Islama e ideologia zad koiato se e skrila nai poshloto choveshko zlodeianie na majkoto saslovie.Islama e ustroen taka che maja vseki den se moli na alah za nespirnite si zlodeania. Djihadskia islam e otricatelna energia.1. Jenata da e devica2. Bushuvashtite hormoni na maja izbivat v mozaka kadeto motirat v religia lishena ot vsichko choveshko. Mozak nepopravimo povreden i promit samo sas smart.Ne naprazno isliama kazva che Alah obeshtava 40 devstvenika na vseki koito e ubil drugoverci.

22

Николов

преди 9 години

Живял съм 17 г. в Гърция, 9 в ГерманияИ от 5 г. живея в Англия.Благодаря на Бога и на майка ми и на татко ми , че съм бял човек и съм един от многото.На същото уча и децата си.Точка.

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 19Късметлии сме,че не живеем там!!!!!!Благодаря на Бога че не съм родена там. В стария завет който е основа както на новия завет така и на корана има една молитва в която се казва така : "Господи благодаря ти че не ме направи жена" Това значи че издевателството над жената е съществувало много преди появата на Аврам и Сара преди братята Исмаил и Исак.На света има много пошлост узаконена с псалми и молитви и в трите религии

20

Клоян

преди 9 години

До АнонименНе е проблкма религията. Всяка религия е идеология красива и справедлива. Но тази идеология не излиза на живия човешки пазар. Тази идеология е използвана за пошли мръсни човешки цели, надмощие и манипулация. Най долната човешка твар е скрита зад религиозната идеология и налага своите злочесния над човечесивото. използва вярата в Бог за да прикрие мръсната си човешка душа. Джихадисткия ислям е пошла мозъчна промивка на простолюдието. Хора които се множат като въшки и мислят за смърт

19

Калоян

преди 9 години

Хора при които само мъжката половинка се счита за човек, а женската е подобаваща на вещ много често непотребна изхвърлена, жива заровена в земята и убита с камъни от мъжките си чеда (синове) , за мен това не са човеци заслужаващи да дишат въздуха на тази земя. Такива същества трябва да бъдат унищожени.Исляма е най престъпното нещо на този свят. Не обичам евреите, но им свалям шапка. Разумна и силна нация обявила се против тази джихадистка смърдяща твар и воюваща с *** на исляма

18

Анонимен

преди 9 години

Така е..докато има религии и глупави промити мозъци които да се вързват на приказни и притчи..ще има простотия по света и то не е само надолу ами и навсякъде по света..само че там са си пещерняци като цяло и за тва "избухват" от простотия :)

17

Анонимен

преди 9 години

Имаше страхотен документален филм за един американски пластичен хирург пакистанец, който няколко пъти в годината се връща в родината си, за да оперира пострадали жени без пари. Плащаше някаква световна организация. Филмът беше разтърсващ.Съвсем наскоро една жена политик успя да внесе законопроект за криминализиране на това деяние и мъжете, обезобразили жените си, да бъдат съдени. Късметлии сме,че не живеем там!!!!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Кое е му е загадачното,при племената до бъмзи това си е ежедневие

15

Анонимен

преди 9 години

Българи, пакистанци - все едни ***, все едни номера.

14

Анонимен

преди 9 години

Я стига сте плюли по другите държави че сме същите малко ли случаи има упражнявано в българия

13

trm

преди 9 години

До st.angerА бе ***, ти изобщо знаеш ли, какво е исляма ? Направи ли си труда да прочетеш Корана и да видиш, за какво иде реч или щом казват, че има термин "ислямски тероризъм" значи е вярно ?

12

акуд

преди 9 години

къде е сащ и кери да коментират ужасите които търпят християните на исток

11

до 12

преди 9 години

За такъв коментар като твоя без кУментар ти си направо веУик.

10

Анонимен

преди 9 години

До 8Бе няма значение, влез в Каотик.ком и ще видиш какво правят хората в близкия изток, дори сега на началната страница има клип с екзекуцията на около 200 човека сигурно!Това за тях е нормално де!

9

st.anger

преди 9 години

ами това е исляма. който иначе проповядва мир и любов,де.

8

Анонимен

преди 9 години

Ами какви са тракиици като теб уи?

7

Анонимен

преди 9 години

Жената за арабите е като вещ ,диван който ражда деца готови да се самовзривят винаги когато алах им нареди.

6

Анонимен

преди 9 години

до 6Точно това е планът на глобалистите, наречен Нов световен ред...

5

Анонимен

преди 9 години

***, дано не плъзнат из цивилизования свят...