43

ali

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯSikeiym azini amgikazli CHUNGENE

42

пенко

преди 9 години

60/ пич в момента шутират САЩ в Авганистан. при влизането в Авг. американците се молиха на руснаците да влязат от север с войските на ген. Достум, а те да атакуват със самолети от далече, а да- и с крилати ракети ! Знаеш ли, че в Гранада американските" спец -части" се биха с 200 кубинци сума ми ти време .Ако погледнеш реално в последните войни -само в Холивууд американците са супермени!

41

пенко

преди 9 години

62 миличък ,какво ти се еслучило,кой беше този ? Явно не си го искал и все пак ти се е случило ! На колко години беше - на 14 ? И аз бих се чувствал мъртъв след гаврата, но аз ще те подкрепя-опри се на моето рамо и забрави за името .Ето отпускаш се-отпускаш се и не мисли дали вече си *** -просто няма значение !

40

ст

преди 9 години

До Анонимен САМО КЪДЕТО РУСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ СА ТОЛКОВА УКРАЙНЦИ КОЛКОТО ТУРЦИТЕ В БГ СА БЪЛГАРИ ХЕХЕХЕХЕХЕ Е ДА УКРАЙНЦИ СА ПО ПАСПОРТ.

39

Манафов

преди 9 години

до Анонимен 62Скъпо ***,украинските сили са превзели още един град от сепаратистите.Ако щеш пиши и за Аспарух факта за превзетия град няма как да го скриеш.А за Левски остани за постоянно в Турция за да можеш да изчетаеш всички архиви.Може и на теб да ти излезе късмета въпреки че не си 14 годишен и на стари години може да те ощастливят.

38

Анонимен

преди 9 години

Еи преводачите от бг то- не разбрахте ли че вероятността да уцелиш от тото е по-голяма, отколкото новина от Киев да се окаже истина!

37

Анонимен

преди 9 години

За какво ревете сега, другари русофили?Не Украйна,а Русия и по-точно Путин запали фитила на войната!Защо не ревахте, когато руснаците избиваха мирното население и ограбваха магазини, банки и домове на "враговете"?Съвсем скоро на Путин щему ударят шута, както в Афганистан.

36

до 55

преди 9 години

преди 130 години тези които са укривали Левски са били терористи.. Но е имало и много като тебе, предатели, които са работили за чужди интереси и са предали българският герой-"терорист" Васил Иванов Кунчев. Имало е и ще има хора, като тебе - не народ, а ***!

35

Анонимен

преди 9 години

ако украинците се бият за националните си интереси няма да бомбандират собствения си народ независимо какъв диалект говори той.

34

комисионер

преди 9 години

украинците се бият за националните си интереси , вие за кои интереси пишете червенясали терористи ?

33

дезертьор

преди 9 години

Така е чуят ли се от изток новини за много украински дезертьори,очаквай да падне някой град на "Новорусия" по властта на Киев.Честито на Авдеевка!!

32

макето

преди 9 години

укрите ядат киотек по сите фронтове веке е готов плано за превземането на киев а па украинските депутати веке ядат бой от селските женурля хи хи хи току що гледах един клип сосипаха го

31

neni4a

преди 9 години

До Икар Добре ,така да бъде,ще видим,след 10 дена какво ще стане Аз ли чета,само каквото ми е изгодно???? Ти правиш същото ,само ,че в по-голям мащаб

30

Икар

преди 9 години

До ненич - добре, няма да те разубеждавам. Видно е, че четеш само това, което ти ляга на сърцето. След десетки дни ще видиш как украинската армия изнемогва с тотален разгром над красивите опълченци. :) Тогава ще се убедиш сам в много неща.

29

Икар

преди 9 години

До БобиДай гугъл на това: -v-seti-poyavilis-foto-i-video-obstrelyannogo-mnogoetajnogo-doma-v-donetskeС какво е гърмян този блок според теб? Само не почвай да плямпаш, като оня ден "Ураган", шото мисля, че се уточнихме, че това е земя-въздух ракета. Айде разбирачев - с какъв тип ружьо и с каква муниция е плякан тоя блок? Град!?

28

neni4a

преди 9 години

До Икар По самите думи на визши укр .военни Просто изгубиха толкова техника напоследък,че няма да могат да я попълнят Да не говорим,че най-боеспособните им части се разпадат много бързо Имат страшно много освен убити,ранени,също и дезертирали А парите ,там я карат на изпарения от една седмица Да не говоря за протесната вълна ,на маиките и жените на укр. военните. Вече десетки селища са обхванати,а ще стават още повече и повече

27

Анонимен

преди 9 години

До Боби Гаубицата ли стреля по площи, бе ***... Я ходи прочети малко книжки.

26

макето

преди 9 години

вчера са убити трима американски инструктори (офицери) барабар с генерал Ки Ренди Алън(по настоящем бивш) който е командвал антитерористичната(опълченската) операция в Донбас

25

Икар

преди 9 години

Боби, нбе искам те разочаровам, но бидейки фронта в предградията на Донецк и Луганск - то хората не тичат към укрития, те спят в тях. Отделно от това, ако ме светнеш как гаубиците стрелят с различни от "единичните" изстрели...ще обмисля вариант да те почерпя. Само един въпрос ще ти задам пак. През някой друг час опълченците тръбят, че жилищни квартали са гърмени с Град и тежка артилерия. Пък после казват (те) един, двама или петима загинали? Как стаа тва?

24

Икар

преди 9 години

Подробности? Това, което тълкувате като "парашутисти" съм го виждал на учения. Кой те светна, че положението на УА се влошава? Колко изчете/видя по въпроса? Съветвам те да следиш всички медии и да сравняваш, а не само тези, на които новините ти се чинят приятни за ухото /окото/. Понеже знам подробности, нека те открехна, че положението на т.нар. опълченци се сгъбясва от час на час. Затова последните дни им избягаха главите и атаманите. Пускат из нета някакви фишеци. Виж: KARTA-ATO-30.07.jpg