16

Анонимен

преди 9 години

За тия дето чакат края на света, препоръчвам да видят отчетите на правителството, а не да слушат от Тиквун какво може би е станало. Само за справка - построени магистрали за 1 година 97 км. Доста повече от Борисов. Но поради нерязане на лентички на всеки километър остава извън ТВ репортажите.

15

до 13

преди 9 години

След като Ореха е теглил досега 890 хил. от къде взимаш останалите? Да не са дето Тиквата искаше да се теглят?

14

Bubbles

преди 9 години

Разбирасе че ако без актуализацията ще има финансов колапс ама не за държавата а за държавниците и по специално тия от ГЕРБ и ДПС, а че с тая актуализация се обрича целия народ финансов колапс никой не го интересува!

13

Кукувица

преди 9 години

Бреее, не се насмукаха, бре. Политик на пари насита няма. Ако питате мене- прочетете Приказка за стълбата от Христо Смирненски и нещата ще ви станат ясни.Хи-хи и друг лаф има- Една *** колкото повече се качва нагоре, толкова повече и лъсва ***.

12

Кешбак

преди 9 години

Станишев да събере обратно парите които раздаде на олигарсите и тези които открадна той и обкръжението му. Тогава ще има за здравеопазване.

11

Анонимен

преди 9 години

С актуализация или без финансовият колапс е настъпил вече! Имаме близо 8 млрд. лв нов дълг за по-малко от година - добре тази година закърпихме бюджета с емитиране на дълг, а догодина? Без работеща икономика няма излизане от този финансов колапс, а честно казано не се вижда кога ще работи икономиката у нас, с всеки месец перспективите за бизнс стават по-лоши и не се вижда светлина в тунела!

10

Анонимен

преди 9 години

чудя се защо умните,красиви и богати не помогнат служебното правителство(на Роско-ГЕРБ) с дарения от заплатите си да избута тези няколко месеца. Пък после ако загубят няма да се налага да танцуват пред НС

9

Дичо

преди 9 години

До ВинетуНай-добре се наречи Сантър а не Винету защото за Винету не ставаш не ти достига акъла! ГЕРБ и ДПС вече са коалиция! Винаги реагирам на безпринципност. Бойко Тиквето е запищял че държавата е в колапс от месеци и изведнъж случилото се с КТБ и другата банка за която разпространяваха гадости му дойде дюшеш, аз не вярвам в съвпадения. А тия 3 милиарда е за да се замаскират далаверите във КТБ създадени именно от ДПС и ГЕРБ това ли са жизненоважните за държавата въпроси? Не ме разсмивай!

8

Новите "спасите

преди 9 години

ГЕРБ и ДПС - новите "спасители", които са се събрали да ви "спасяват". Точно така каза Бойко - няма да прави коалиция с ДПС, но ако трябва да спасява България ще се обедини с ДПС и ще управлява с тях.

7

Анонимен

преди 9 години

Колапс ли?Администрацията е толкова раздута,че трябва да се режат и закриват цели служби,агенцийки,инспекторати и тем подобни кияци,дето са дублирани,че и по три има от вид за една работа!Най-малко с 2/3 трябва да се намалят нищо неправещите чиновници!Да не говорим за електронното управление,че не помръдва,за да има назначени ''свои хора'' на държавна заплата!

6

атакист

преди 9 години

Робърт де Нири в 'Жега' днес ми прилича на малката русалка в сравнение с тандемът Цветан Василев и Бойко БорисовПарите вече не са откраднати от КТБ, тъй като се гласува да се изтегли зем от името на децата ни, с който да се върнат тези пари!Т.е. парите вече са откраднати от държавата!И то по-осбено тривиален и нескопосан начин, но за овцете бе достатъчен!!!Къде сте граждански общества и пртестни мрежи когато пред очите ни обират !!Или и вие сте в играта и сега мълчите !Кой Кой КойПРОТЕСТ!

5

Анонимен

преди 9 години

Без Боко и Доган утре няма да изгрее слънцето!

4

Винету

преди 9 години

Дичо, дичо, ГЕРБ няма да се коалира с ДПС. А това, че за няколко важни за държавата въпроса действат заедно, е съвсем друго нещо. Нали цяла година ДПС играеше с БСП, а много често гласуваха заедно ДПС и Атака. Тогава ти реагира ли на такава безпринципност?

3

Дичо

преди 9 години

До анонимен 2Абе вие анонимните герберски *** подскачащи като умиращи пеперуди герболетки около слънцето Борисов що не си понапрегнете малко мозъчните гънки а? Това дето се заформи е новата Коалиция Пеевски-ГЕРБ, ДПС и Роска Плевнелиева, които искат да прикрият далаверите, които те собствено извършиха. Спокойно в този кюп може да сложим и РБ нищо че не са в парламента и може никога повече да не бъдат! Замълчете герболетки защото се излагате, ама уникално се излагате!

2

истина

преди 9 години

Защото сте некадърни!

1

Дичо

преди 9 години

А със ГЕРБ и ДСП колапса ни е напълно гарантиран-тия още не започна предизборната надпревара и почнаха заедно да действат, направо съм отвратен!